Σεισμός

Super League: Πληροφορίες για κρίσιμη τηλεδιάσκεψη και επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Μάϊο

Super League: Πληροφορίες για κρίσιμη τηλεδιάσκεψη και επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Μάϊο Facebook Twitter
EPA
0

Τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσουν οι ομάδες της Super League τη Δευτέρα 30 Mαρτίου με στόχο να ορίσουν ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA πρωταρχικός στόχος είναι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα στις 16 Μαΐου, δέκα αγωνιστικές στα πλέι οφ και επτά στα πλέι άουτ, και η σεζόν να ολοκληρωθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Ωστόσο, όπως σημαίνει το ρεπορτάζ, με τις τωρινές συνθήκες, μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν. Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη ότι η διοργανώτρια αρχή θέλει να ορίζει μια ημερομηνία επανέναρξης ώστε να υπάρξει προγραμματισμός, και να μπορούν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδων. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σε περίπτωση έξαρσης του κορωνοϊού οι σκέψεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν θα έχουν κανένα νόημα. 

Από την πλευρά του, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρει ότι τα χορηγικά πακέτα, καθώς και τα τηλεοπτικά συμβόλαια με NOVA και ΕΡΤ, πιέζουν τις δεκατέσσερις ομάδες με τη Superleague να αναζητά τρόπο για προγραμματισμό προκειμένου να γνωρίζουν οι ομάδες πότε θα πρέπει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Και το ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώνει ότι ακόμη κι αν αποφασιστεί να οριστεί η 16η Μαΐου ως ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων, αυτή δεν θα είναι δεσμευτική. 

Σημειώνεται ότι στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη 25/3 και ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Με πληροφορίες από SDNA/AΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ