Μπάσκετ: Μόνο με μαθητές ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Μπάσκετ: Μόνο με μαθητές ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
0

Το αίτημα μέσω κοινής επιστολής, μεταξύ των ομάδων που μετέχουν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, για παρουσία φιλάθλων στον τελικό της διοργάνωσης δεν έγινε δεκτό από την ΕΟΚ. 

Οριστικά, λοιπόν, ο τελικός της 16ης Φεβρουαρίου που θα διεξαχθεί στην Κρήτη, στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια», θα λάβει χώρα παρουσία μόνο μαθητών. Συγκεκριμένα, η κάθε ομάδα από τις τέσσερις που συνεχίζουν στο θεσμό (ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέας Πατρών και Διαγόρας Δρυοπιδέων) είχε αιτηθεί χορήγηση 500 εισιτηρίων και 100 προσκλήσεων για το μεγάλο παιχνίδι της 16ης Φεβρουαρίου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, όμως, έχει ήδη μοιράσει τα εισιτήρια σε σχολεία του Ηρακλείου και των γύρω περιοχών.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM