Εθνική Ελλάδος: Νίκη με 2-1 επί της Βοσνίας για τα προκριματικά του Euro 2020

Εθνική Ελλάδος: Νίκη με 2-1 επί της Βοσνίας για τα προκριματικά του Euro 2020 Facebook Twitter
EPA
0

Με σκορ 2-1 κέρδισε η Εθνική Ελλάδος τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, σε αγώνα που δόθηκε για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η Εθνική έδωσε συνέχεια στην καλή παρουσία της στο «Ολίμπικο» το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Ιταλία, με ακόμη καλύτερη εμφάνιση. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άφησε σε ρόλο κομπάρσου μια ομάδα που ζητούσε μόνο τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 και πήρε μια δίκαιη νίκη με 2-1 απέναντι στη Βοσνία, στο ΟΑΚΑ, προς όφελος της Φινλανδίας που αγκάλιασε πια τη δεύτερη θέση στο 10ο όμιλο, αφού βρίσκεται στο +5 από τους Βαλκάνιους.

Το πρώτο γκολ της Εθνικής σημειώθηκε στο 30' όταν ο Λημνιός δημιούργησε ρήγμα από δεξιά στην άμυνα των Βόσνιων, η μπάλα έφτασε στον Μάνταλο ο οποίος με τη σειρά του τροφοδότησε τον Παυλίδη και ο επιθετικός της Βίλεμ σημείωσε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Εθνικής. Το προβάδισμα δεν διατηρήθηκε για πολύ καθώς ισοφάρισε με κοντινό πλασέ ο Κόγιακ στο 34'. Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις πολλές ευκαιρίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο Κοβάσεβιτς, στο 88' έστειλε μετά από σέντρα του Φετφατζίδη την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Με αυτόν τον τρόπο γράφτηκε το τελικό 2-1. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φέλιξ Τσβάγερ (Γερμανία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μασούρας, Κουλούρης, Μπακάκης – Τσίμιροτ, Κρβζιτς

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν Σιπ): Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός (84΄ Φετφατζίδης), Μπακασέτας, Μάνταλος (60΄ Μασούρας), Παυλίδης (70΄ Κουλούρης).

ΒΟΣΝΙΑ (Ρόμπερτ Προσινέτσκι): Σέχιτς, Μπίτσακσιτς, Κρβζιτς, Κολάσινατς, Πιάνιτς, Χότζιτς (71΄ Μπάγιτς), Τσίμιροτ (46΄ Γιάγιαλο), Γκόγιακ, Κοβάτσεβιτς, Χαΐροβιτς, Σάριτς (63΄ Ντούλιεβιτς).

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ