Champions League: Ήττα για τον Ολυμπιακό με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα

Champions League: Ήττα για τον Ολυμπιακό με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα Facebook Twitter
EPA
0

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική των ομίλων του Champiοns League

Οι ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του «Ράικο Μίτιτς» και οι οπαδοί σήκωσαν σημαιάκια, σχηματίζοντας τα σήματα των δύο αδελφοποιημένων ομάδων. Στο κάτω μέρος της εξέδρας σηκώθηκε και ένα πανό, με το εξής μήνυμα: «Ας κερδίσει σήμερα η ομάδα που είναι στην καλύτερη φόρμα. Αλλά θα είμαστε αδέρφια για πάντα, στο κακό και στο καλό».

To πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε για την ομάδα του Πειραιά ο Ρούμπεν Σεμέδο στο 37', που κατάφερε να βρει δίχτυα σε μια στημένη φάση. Στο 58' της αναμέτρησης ο διαιτητής έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπενζιά και ο παίκτης του Ολυμπιακού αποβλήθηκε. Έτσι οι Πειραιώτες συνέχισαν με δέκα παίκτες τον αγώνα στο «Ράικο Μίτιτς».

Λίγα λεπτά μετά την αποβολή του Μπενζιά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ του Βούλιτς στο 62'. Το δεύτερο γκολ για τον Ερυθρό Αστέρα πέτυχε ο Μιλούνοβιτς στο 87'. Στο 90' ο Μποάκιε σημείωσε το τρίτο και τελευταίο γκολ για τους γηπεδούχους. 

Πλέον, στον όμιλο του Ολυμπιακού, πρώτη στη βαθμολογία είναι η Μπάγερν με 6 βαθμούς. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει τρεις. ενώ Τότεναμ και Ολυμπιακός από έναν.

Στάδιο: Ράικο Μίτιτς

Σκόρερ: 37' Σεμέδο, 63' Βούλιτς, 87'Μιλούνοβιτς, 90' Μποάκιε

Διαιτητής: Μπαστιάν (Γαλλία)

Κίτρινες: 26' Ρόντιτς, 36' Φαν Λα Πάρα, 41' Μπενζιά, 58' Μπενζιά, 80' Μποάκιε, 84' Πέτροβιτς, 90' Μάριν, 92' Τοροσίδης

Κόκκινη: 58' Μπενζιά

Συνθέσεις:

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντέγενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Κάνιας (73' Πέτροβιτς), Γιόβαντσιτς (55' Βούλιτς), Ματέο Γκαρσία, Φαν λα Πάρα (61' Μποάκιε), Μάριν, Τομανέ

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης (79' Ελαμπντελαουί), Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Καμαρά (89' Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπενζιά, Λοβέρα (61' Ποντένσε), Γκερέρο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ