Ο Παρθενώνας στο σακάκι του MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι μόνο η αρχή»

Ο Παρθενώνας στο σακάκι του MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι μόνο η αρχή» Facebook Twitter
1

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ αφού παρέλαβε το βραβείο του άνοιξε το σακάκι του με υπερηφάνεια, δείχνοντας τον Παρθενώνα στο εσωτερικό του ενδύματος.

Συγκινημένος με δάκρυα στα μάτια και αφού είχε επιδείξει λίγο πριν, την  φόδρα στο εσωτερικό του σακακιού του που απεικόνιζε την Ακρόπολη και τον Παρεθνώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τον Θεό, την οικογένειά του, τους Μιλγουόκι Μπακς, τους Έλληνες, τους Νιγηριανούς και τους φιλάθλους για την βοήθεια που του πρόσφεραν, φτάνοντας στην κορυφή του ΝΒΑ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο για να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα από αυτόν», είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ. «Να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου. Δεν κερδίζει μόνος του κάποιος 60 αγώνες. Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν έτοιμοι να έρθουν να πολεμήσουν μαζί μου. Να ευχαριστήσω τους προπονητές μου. Να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του συλλόγου που με πίστεψαν. Ήμουν 18 χρονών από την Ελλάδα όταν με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω το Μιλγουόκι, την Ελλάδα και τους Νιγηριανούς που με υποστηρίζουν. Ξέρω ότι στην Ελλάδα είναι 6 το πρωί όταν παίζω, αλλά μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα», πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια η συναισθηματική φόρτιση μεγάλωσε, όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή, αλλά επίσης στα αδέλφια του και τη μητέρα του που τον παρακολουθούσε με δάκρυα στα μάτια.

Ο σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρος έγραψε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram: «Μπράβο Γιαννάρα μου!!! Τιμάς την χώρα μας και με το παραπάνω...είσαι άξιος και το καλύτερο παιδί!!! Και ευχαριστώ όλα τα αδέλφια για την τιμή που μου έκαναν να φορέσουν όλοι κουστούμια μου».


«Ο Γιάννης είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας για πολλά, πολλά χρόνια και σκέφτηκα ότι πρέπει να έχουμε ένα πάρα πολύ ελληνικό στοιχείο στο ρούχο του. Γι'αυτό έβαλα και τον Παρθενώνα στη φόδρα για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Και βεβαια ο Γιάννης πολύ έξυπνα το έδειξε. Συγχαρητήρια σε αυτό το παιδί, το αξίζει και με το παραπάνω», είπε o Γιώργος Παπαδόγαμβρος στο enikos.gr.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά ένα σακάκι με τύπωμα στην φόδρα το ελληνικό στοιχείο, καθώς τον Αύγουστο του 2018 είχε φορέσει ξανά σακάκι του συγκεκριμένου σχεδιαστή, το οποίο τότε απεικόνιζε το γλυπτό της θεάς Αθηνάς. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Repost from @bucks using @RepostRegramApp - VICTORY WALK MONDAY #suit #men #mensstyle #greece #athens #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papadogamvros Giorgos (@papadogamvros) στις

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πραγματικά, όποτε διαβάζω για την τρομερή επιτυχία αυτού του καταπληκτικού παιδιού, πάντα συγκινούμαι και χαίρομαι τόσο πολύ! Αυτά είναι success stories που αξίζει να ασχολούμαστε! Χίλια μπράβο του και σε αυτόν για την τόσο όμορφη εξέλιξή του αλλά και στην οικογένειά του, και κυρίως στους γονείς του, για το ήθος και τον χαρακτήρα του και των αδελφών του! Πολύ δεμένη οικογένεια!