Τσιτσιπάς: Δεν έχω δείξει ακόμα τι μπορώ να κάνω στο γρασίδι

Τσιτσιπάς: Δεν έχω δείξει ακόμα τι μπορώ να κάνω στο γρασίδι Facebook Twitter
APE
0

Μία πολλά υποσχόμενη δήλωση για τα επόμενα τουρνουά τένις στο γρασίδι έκανε ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Fever Tree Championships, αύριο, απέναντι στον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ ο 20χρονος τενίστας λέει: «Δεν έχω δείξει ακόμα αυτά που μπορώ στο γρασίδι».

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, αναλύει και τις δυσκολίες του να αλλάζει κανείς τερέν σε διαφορετικές οργανώσεις: «Δεν είναι εύκολο συνηθίσεις γρήγορα σε διαφορετικές επιφάνειες μέσα στη χρονιά. Ίσως χρειαστώ επιπλέον χρόνο για να συνηθίσω σε μια επιφάνεια που δεν έχω παίξει για έναν χρόνο. Με τον Κάιλ νομίζω ότι είμαστε ισάξιοι. Δεν έχει παίξει κι αυτός πολύ στο γρασίδι, οπότε θα είναι ζήτημα σωστών αποφάσεων και συγκέντρωσης, γιατί όλα μπορούν να συμβούν.

Από την αρχή της χρονιάς, ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει περισσότερα από 2,68 εκατομμύρια δολάρια ενώ συνολικά από την μέχρι τώρα καριέρα του έχει αποκομίσει πάνω από 5,8 εκατομμύρια δολάρια. Ο Έλληνας σούπερ σταρ του τένις ασχολείται μόλις τρία χρόνια επαγγελματικά και μέσα σε αυτή την περίοδο έχει καταφέρει να ανέβει στην 6 θέση του κόσμου. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ