Ρώμη: Στον ημιτελικό ο Τσιτσιπάς - O Φέντερερ αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού

Ρώμη: Στον ημιτελικό ο Τσιτσιπάς - O Φέντερερ αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού Facebook Twitter
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε απευθείας στον ημιτελικό του Open της Ρώμης, καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει να παίξει απέναντι στον Έλληνα τενίστα λόγω τραυματισμού. 

Ο αγώνας τους ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 5:30μ.μ αλλά ο Ελβετός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί του πόδι και έτσι δεν θα αγωνιστεί. Ο 37χρονος πλέον Φέντερερ και Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο Roland Garros και πήρε την απόφαση να μην "κατέβει" κόντρα στον 21χρονο πρωταθλητή.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τώρα τον νικητή του ζευγαριού Ναδάλ - Βερντάσκο, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό. Αυτό είναι το 3ο Masters στην καριέρα του Τσιτσιπά, στο οποίο καταφέρνει να φτάσει στα ημιτελικά. Αρκετοί εκτιμούν πως το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό μιας ακόμη αναμέτρησης ανάμεσα στον Τσιτσιπά, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και του Ναδάλ, No2 στον κόσμο. 

«Είναι πολύ πιο έμπειρος από μένα και έχει παίξει περισσότερους αγώνες γενικά στη Ρώμη απ' ότι εγώ. Δεν έχω τίποτα να χάσω», δήλωσε νωρίτερα ο Τσιτσιπάς, που τελικά πέρασε τον «σκόπελο» του Ελβετού χωρίς να αγωνιστεί. Στην ίδια διοργάνωση αγωνίζεται και η Μαρία Σάκκαρη που θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς, στα ημιτελικά. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ