Απεργία της ΓΣΕΕ

Αντετοκούνμπο για ημιτελικό κυπέλλου: «Τo μπάσκετ να μας ενώνει»

Αντετοκούνμπο για ημιτελικό κυπέλλου: «Τo μπάσκετ να μας ενώνει» Facebook Twitter
EPA
0

O xχθεσινός ημιτελικός κυπέλλου στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε για το θέμα στο Twitter.

«Το μπάσκετ να μας ενώνει όχι να μας χωρίζει» αναφέρει ο Έλληνας σούπερσταρ του NBA. 

 Οι περισσότεροι followers του κατάλαβαν αμέσως που αναφέρεται και σχολιάζουν, οι περισσότεροι με επιδοκιμαστικό τρόπο, το tweet του. 

Σημειώνεται πως την Κυριακή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συμμετάσχει στο All Star Game του NBA στη Σάρλοτ, ως αρχηγός μίας από τις δύο ομάδες.

Φυσικά είναι ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Xθες ο Αντετοκούνμπο έκανε τριπλ νταμπλ στη νίκη των Μπακς επί των Πέισερς με 106-97.

Συνολικά είχε 33 πόντους, 19 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Πρόκειται για το πέμπτο τριπλ νταμπλ που πετυχαίνει τη φετινή σεζόν. 

Αθλητισμός
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ