Ονειρικές προκρίσεις Τσιτσιπά - Σάκκαρη στο αυστραλιανό Open

Ονειρικές προκρίσεις Τσιτσιπά - Σάκκαρη στο αυστραλιανό Open Facebook Twitter
EPA
0

Μεγάλες εμφανίσεις στο αυστραλιανό open έκαναν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. 

Ο Τσιτσιπάς εξασφάλισε με ανατροπή την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο του Open Australian, κερδίζοντας με 6-7 (3), 6-4, 6-3, 7-6 (4) τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι, Νο 52 στην παγκόσμια κατάταξης της ATP.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «64» του Αustralian Open και τέταρτη συνεχόμενη στον δεύτερο γύρο ενός Grand Slam.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, χρειάστηκε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες για να φτάσει στην πρόκριση και περιμένει πλέον έναν εκ των Βίκτορ Τροίτσκι και Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα.

Μεγάλη πρόκριση της Σάκκαρη

Ονειρικό ήταν και το ντεμπούτο της Μαρίας Σάκκαρη στο Open Australian, που νίκησε (6-1, 3-6, 6-2) τη Γέλενα Οσταπένκο, Νο22 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, εξασφαλίζοντας πρόκριση στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 43 στην κατάταξη της WTA, χρειάστηκε 1 ώρα και 51 λεπτά για να φτάσει στη νίκη, απέναντι στην Λετονή.

Νίκη για Ναδάλ

O Ράφαελ Ναδάλ, στην πρώτη του επίσημη αναμέτρηση έπειτα από τέσσερις μήνες, νίκησε με 6-4, 6-3, 7-5, μετά από 2 ώρες και 17 λεπτά αγώνα, τον Αυστραλό Τζέιμς Ντάκγουορθ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Open Australian.

O Ισπανός, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, στην επόμενη φάση του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα του Γιάν Λέναρντ Στρουφ με τον Μάθιου Έμπντεν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM