Η απάντηση του Τσιτσιπά στα συγχαρητήρια του Τσίπρα στο Twitter

Η απάντηση του Τσιτσιπά στα συγχαρητήρια του Τσίπρα στο Twitter Facebook Twitter
0

Στα «συγχαρητήρια» του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter απάντησε ο νικητής του Open Στοκχόλμης, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος γιόρτασε χτες τον πρώτο του τίτλο σε τελικό ΑTP.

O 20χρονος τενίστας με ανάρτηση στον λογαριασμό του απάντησε στα συγχαρητήρια που του έδωσε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μια μέρα που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη!» έγραψε ο Ελληνας τενίστας.

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός του είχε γράψει για την νίκη του: «Θερμά συγχαρητήρια Στέφανε για την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Stockholm Open. Μια ιστορική επιτυχία που μας κάνει υπερήφανους!».

Χθες το βράδυ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του σε τουρνουά της ATP  στον τελικό του OPEN της Στοκχόλμης.

Στο τουρνουά, ο Έλληνας αθλητής έπαιξε εξαιρετικά, γράφοντας ιστορία στο ελληνικό τένις καθώς επιβλήθηκε με με 6-4, 6-4 επί του Γκουλμπίς στον τελικό.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM