Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του σκι έγραψε τη λέξη «πιστεύω» στο γάντι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του σκι έγραψε τη λέξη «πιστεύω» στο γάντι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Facebook Twitter
0

Η Λίντσεϊ Βον είναι Αμερικανίδα αθλήτρια του σκι, έχει κατακτήσει Παγκόσμια Πρωταθλήματα, χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει ποζάρει για πολλά εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών, ανάμεσά τους το «Sports Illustrated» και την αποκαλούν «Βασίλισσα του σκι».

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιοντσάνγκ κατέκτησε χτες το χάλκινο μετάλλιο. «Νομίζω πως τα πήγα πολύ καλά. Ίσως ήμουν πολύ ακριβής με τη γραμμή, αλλά δεν έκανα λάθη, δεν ήμουν αγχωμένη. Θα το δω στο βίντεο αλλά είμαι χαρούμενη με την απόδοσή μου», είπε μετά την γραμμή τερματισμού. 

Ωστόσο η Λίντσεϊ συζητήθηκε όχι μόνο για τις επιδόσεις της αλλά και τα μηνύματα που έγραψε πάνω στη στολή της με ανεξίτηλο μαρκαδόρο, τα οποία όπως αποδείχθηκε την βοήθησαν. 

Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του σκι έγραψε τη λέξη «πιστεύω» στο γάντι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Facebook Twitter

Συγκεκριμένα, στον δεξί της γάντι περίπου στο ύψος του αντίχειρα έγραψε την ελληνική λέξη «πιστεύω». Πρόκειται για ένα τατουάζ που έχει στο εσωτερικό ενός από τα δάχτυλά της. 

Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του σκι έγραψε τη λέξη «πιστεύω» στο γάντι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Facebook Twitter

«Σηματοδοτεί τους τελευταίους Ολυμπιακούς μου [το 2018] και απλώς ήθελα να πιστέψω στον εαυτό μου», εξήγησε η διάσημη αθλήτρια μιλώντας στο NBC. 

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό «μήνυμα» πάνω στη στολή της, αφού στο κράνος της έγραψε τα αρχικά «D.K.» μαζί με μία καρδιά προς τιμήν του παππού της Don Kildow, που δεν είναι πια στη ζωή. Ο Kildow, που είχε υπηρετήσει στον Πόλεμο της Κορέας το διάστημα 1952-54, πέθανε στην 1η Νοεμβρίου και οι δυο τους είχαν μια πολύ ξεχωριστή σχέση. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ