Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Sheffield Wednesday με τη Leeds την προηγούμενη Παρασκευή, στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος της Football League.
Πρωταγωνιστής του ματς έγινε, ο τερματοφύλακας Chris Kirkland της Sheffield Wednesday. Στο ’77 λεπτό, ένας άντρας από τη κερκίδα των οπαδών της Leeds εισέβαλε στο γήπεδο, όρμησε προς το μέρος του τερματοφύλακα και τον χτύπησε στο πρόσωπο!
Ο Kirkland έπεσε κάτω, αλλά μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. «Ένιωσα ντροπιασμένος να είμαι προπονητής όταν το είδα αυτό. Νομίζω ότι ήταν τελείως ντροπιαστικό», δήλωσε ο προπονητής της Leeds, Neil Warnock.
«Νομίζω ότι πρέπει να συλλάβουν τον τύπο, να τον δικάσουν και να τον φυλακίσουν», ευχήθηκε και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε.
Οι Αρχές συνέλαβαν τον 21χρονο Aaron Cawley, ο οποίος επιτέθηκε στον τερματοφύλακα. Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για 16 εβδομάδες.
Τελικά, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, 1-1.
Αθλητισμός /
Θερμόαιμος οπαδός επιτίθεται σε τερματοφύλακα
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του
Απότομη αλλαγή του καιρού μέσα στην ημέρα: Έρχονται καταιγίδες και μπουρίνια - «Αρκετά επικίνδυνο το νέο 24ωρο»
Στον Άρειο Πάγο ο Αλέξης Τσίπρας με πρόσωπο «έκπληξη»: Κατέθεσε την ιδρυτική διακήρυξη της «ΕΛΑΣ»
Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Η πόλη που σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση στην αναζήτηση ταξιδιωτικών προορισμών
Αλέξης Τσίπρας: Εθνοποιώντας το κόκκινο, κοκκινίζοντας το εθνικό