Μητέρα της Άννας Κορακάκη: Πριν τον τελικό ο δήμος της Δράμας γκρέμισε την πρόχειρη κατασκευή όπου έκανε προπόνηση η κόρη μου

Μητέρα της Άννας Κορακάκη: Πριν τον τελικό ο δήμος της Δράμας γκρέμισε την πρόχειρη κατασκευή όπου έκανε προπόνηση η κόρη μου Facebook Twitter
2

Μητέρα της Άννας Κορακάκη: Πριν τον τελικό ο δήμος της Δράμας γκρέμισε την πρόχειρη κατασκευή όπου έκανε προπόνηση η κόρη μου Facebook Twitter

 

Για τη χαρά που ένιωσαν με το χρυσό μετάλλιο της Άννας Κορακάκη μίλησαν στο ΑΜΠΕ, οι συγγενείς της αθλήτριας στη Δράμα. Μεταξύ των άλλων, η μητέρα της κατήγγειλε ότι ο δήμος της Δράμας γκρέμισε λίγο πριν τον τελικό στον οποίο η κόρη της πήρε το χρυσό την πρόχειρη κατασκευή έξω από τη Δράμα, στην οποία έκανε προπόνηση η 'Αννα Κορακάκη. Δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι να υποθέσουν… Μήπως, είχε άραγε η πόλη άλλο καλύτερο σκοπευτήριο; Μήπως για να μην κεντρίσει την αρνητική δημοσιότητα η πόλη, τώρα που όλα τα φώτα στρέφονται πάνω στη χρυσή Ολυμπιονίκη; Γιατί άραγε, ποιος ξέρει; Αναρωτιούνται χαμηλόφωνα, αλλά ακούγονται… Τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς, επιμονής, κόπου, προσπάθειας, στη σκιά, «ποιος νοιάστηκε, αλήθεια;». Μήπως, τα ΜΜΕ; Η μητέρα της 'Αννας Κορακάκη, η Φωτεινή Χριστοδούλου, δε μπορεί αυτή τη στιγμή, να μην εκφράσει ένα παράπονο που την «πνίγει» όλα αυτά τα χρόνια.

 

Μητέρα της Άννας Κορακάκη: Πριν τον τελικό ο δήμος της Δράμας γκρέμισε την πρόχειρη κατασκευή όπου έκανε προπόνηση η κόρη μου Facebook Twitter
dramini.gr

 

«Θέλω να πω ένα παράπονο και δικό μου, θεωρώ και όλων των παιδιών που ασχολούνται με αυτά τα αθλήματα... Σας είπα, η 'Αννα έχει απίστευτες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Κάθε φορά λοιπόν «κρεμόμασταν» στα δελτία ειδήσεων να ακούσουμε μια απλή αναφορά, τίποτε παραπάνω, μια απλή αναφορά… Τίποτε, ούτε αυτό, ούτε μια αναφορά, μόνο για το ποδόσφαιρο ακούμε…» λέει η μητέρα της χρυσής πρωταθλήτριας.

Ο δημοσιογράφος ρωτά, πώς πιστεύουν ότι από αύριο το πρωί θα τους αντιμετωπίζει η γειτονιά, η πόλη, καθώς μέχρι και πριν τις Ολυμπιακές διακρίσεις ήταν απλώς οι συγγενείς μιας πρωταθλήτριας της σκοποβολής, αλλά από αύριο θα είναι οι συγγενείς μιας Ολυμπιονίκη με δύο μετάλλια, σε μια τόσο υψηλού διοργάνωση, με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο.

 

«Τα συγχαρητήρια από γνωστούς και φίλους και τη γειτονιά τα παίρναμε μέχρι τώρα, αυτό που έχει αλλάξει, θα έλεγα έντονα, είναι η δική σας εμφάνιση, των ΜΜΕ, μας αιφνιδίασε…» λέει η μητέρα της 'Αννας Κορακάκη και προσθέτει:

«Με την 'Αννα δεν έχουμε εκπλαγεί. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει πετύχει τα πάντα… μας είχε βάλει σ' αυτή την πορεία μαζί της ήταν σταθερά, πολύ ψηλά. Από τότε που ξεκίνησε σταδιακά και σταθερά ανεβαίνει. Το να κρατηθείς σε τόσο ψηλό επίπεδο, σε πολλούς αγώνες και με διαφορετικές απαιτήσεις, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό από όλα…».

 

Μητέρα της Άννας Κορακάκη: Πριν τον τελικό ο δήμος της Δράμας γκρέμισε την πρόχειρη κατασκευή όπου έκανε προπόνηση η κόρη μου Facebook Twitter

 

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας φωταγωγείται για τη «χρυσή» του φοιτήτρια

 

Τον θρίαμβο της 'Αννας Κορακάκη χαιρέτισε κατάφωτο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, συμμετέχοντας στον πανελλήνιο πανηγυρισμό, μετά από εντολή του πρύτανη, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη, που ζήτησε να φωταγωγηθούν οι εγκαταστάσεις του.

 

Για δεύτερη φορά, μέσα σε δύο μέρες, η πανεπιστημιακή κοινότητα εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια και φοιτήτρια του ΠΑΜΑΚ.

 

«Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον υψηλότερο ιστό και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου μπροστά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, χάρις στον θρίαμβο της φοιτήτριάς μας», τόνισε ο κ. Ζαπράνης «αποτελεί δικαίωση που αφορά όλους μας: Την ίδια την 'Αννα Κορακάκη και την οικογένειά της, τον ελληνικό λαό που στηρίζει τις προσδοκίες του για μια καινούργια πορεία ανάπτυξης στην νεολαία μας, τα σχολεία και τους δασκάλους της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο οποίο δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία, τόσο στο πεδίο της επιστημονικής μάθησης, όσο και σ' αυτό του ευ αγωνίζεσθαι».

 

Ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ είχε εκδώσει συγχαρητήρια ανακοίνωση και αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την αθλήτρια και φοιτήτρια του ΠΑΜΑΚ, στο αγώνισμα της σκοποβολής με αεροβόλο πιστόλι στα 10 μέτρα.

 

Μιλώντας, την επομένη μέρα, στο «Πρακτορείο 104,9 fm» και στην εκπομπή «Δύο στις Δώδεκα» ο κ. Ζαπράνης είχε εκμυστηρευτεί ότι ως Δραμινός ήταν σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι η Δράμα είχε κτίσει μια παράδοση στο συγκεκριμένο αγώνισμα, στο οποίο, όπως αποκάλυψε, είχε δραστηριοποιηθεί και ο ίδιος στο παρελθόν, παρόλα τα προβλήματα υποδομής, την έλλειψη κατάλληλων σκοπευτηρίων και υποδομών. Είχε αποδώσει τα εύσημα στη φοιτήτρια του, τόσο για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στις σπουδές της, όσο για το υψηλότατο επίπεδο στο οποίο κατάφερε να φτάσει στο αγώνισμα της, υπερνικώντας όλες τις δυσκολίες και κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μετα σηκωνονται οι αθλητες και φευγουν στο εξωτερικο, αναζητωντας αξιοπρεπεις συνθηκες προπονησης και αντιμετωπισης απο την πολιτεια, αγωνιζονται με ξενο εθνοσημο και βγαινουν ορισμενοι και μιλουν για εθνικη προδοσια. Η κ. Κορακακη ειχε το θαρρος & την ετοιμοτητα να πει αυτα που ειχε να πει, και μπραβο της. Για να δουμε πως θα τους αμτιμετωπισει η Πολιτεια μολις σβησουν τα φλας (καλου κακου ομως, αςην εχουμε μεηαλες