Γερμανία: Βρέθηκε νεκρός ο Σάσα Λεβαντόφσκι

Γερμανία: Βρέθηκε νεκρός ο Σάσα Λεβαντόφσκι Facebook Twitter
0


Σοκ έχει προκαλέσει στο γερμανικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Σάσα Λεβαντόφσκι. Ο 44χρονος Γερμανός προπονητής βρέθηκε, χθες, νεκρός στο σπίτι του, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Ο πρώην τεχνικός της Μπόχουμ Β', της Μπάγερ Λεβερκούζεν (2012-2014) και της Ουνιόν Βερολίνου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του του στο Μπόχουμ.


Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια και θεωρείται πολύ πιθανό ο Λεβαντόφσκι να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο 44χρονος τεχνικός, είχε ολοκληρώσει πριν από μερικούς μήνες τη συνεργασία του με την Ουνιόν Βερολίνου, λόγω υπερκόπωσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο γεννημένος στο Ντόρτμουντ προπονητής αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM