Παρατείνεται τελικά μέχρι τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, την 1η Ιουνίου δηλαδή, η παραμονή του λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας.
Το αίτημα για την παραμονή του σκηνώματος που κανονικά θα μεταφερόταν την Κυριακή με πολεμικό πλοίο πίσω στην Βενετία, διατύπωσε μετά από παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ο Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος, γενικός διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η Καθολική εκκλησία έκανε δεκτό το αίτημα, καθώς υπήρχε αθρόα συμμετοχή πιστών και η εκκλησία έκρινε ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να προσκυνήσουν το λείψανο και πιστοί από άλλα μέρη της Ελλάδας.
Την Κυριακή το πρωί το σκήνωμα θα μεταφερθεί στον Πειραιά και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αγία Βαρβάρα.
Ελλάδα /
Παρατείνεται η παραμονή του λειψάνου της Αγ. Βαρβάρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Τζίμι Κίμελ: Το ABC αποσύρει επ’ αόριστον την εκπομπή του μετά τα σχόλια για τον Τσάρλι Κερκ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Λύθηκε γρίφος δεκαετιών για έναν εμβληματικό πίνακα του Πόλοκ

Πώς έγινε το τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Μια νεκρή και τρεις τραυματίες

Δολοφονία Παύλου Φύσσα: Μόνο τρεις χρυσαυγίτες παραμένουν στη φυλακή 12 χρόνια μετά

σχόλια