Τα θέματα των πανελλαδικών σε Αρχαία και Μαθηματικά

Τα θέματα των πανελλαδικών σε Αρχαία και Μαθηματικά Facebook Twitter
19

Η συνέχεια των Πανελλαδικών εξετάσεων 2014 έγινε σήμερα με τους υποψήφιους να εξετάζονται στα κύρια μαθήματα της κατεύθυνσης τους: Τα μαθηματικά κατεύθυνσης και τα Αρχαία ελληνικά.

Βατά και χωρίς παγίδες χαρακτηρίστηκαν από καθηγητές και μαθητές τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά.

Αύριο, οι Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ (ομάδα Α') με το μάθημα των Μαθηματικών. Για τα βασικά μαθήματα των Γενικών Λυκείων οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.


Τα σημερινά θέματα για τα Αρχαία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ

Τα σημερινά θέματα των Μαθηματικών μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΡΗΞΗ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / «Βιολάντα»: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο υπόγειο σωλήνα που οδήγησε στη φονική έκρηξη

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου, τα οποία είχαν ενημερωθεί για την έντονη δυσοσμία στο εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ενέργεια
THE LIFO TEAM