Ζαριφόπουλος: Δεν έχει μπει καμία νέα κεραία 5G - Η ανάρτηση του υφυπουργού στο Twitter

Ζαριφόπουλος: Δεν έχει μπει καμία νέα κεραία 5G - Η ανάρτηση του υφυπουργού στο Twitter Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Καμία νέα κεραία 5G δεν έχει μπει», υπογραμμίζει ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος.

Ο κ. Ζαριφόπουλος έκανε ανάρτηση για το ζήτημα του 5G, προκειμένου να μην υπάρχει παραπληροφόρηση, όπως ανέφερε. «Ο σχετικός διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου. Από το 2021 οι πάροχοι θα αναβαθμίσουν σε 5G τον υπάρχοντα εξοπλισμό, τις υπάρχουσες κεραίες. Καμία νέα κεραία 5G δεν έχει μπει», έγραψε.


Αφορμή για την ανάρτηση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης φαίνεται πως αποτέλεσαν οι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στα social media- και στη χώρα μας- και συνδέουν με κάποιο τρόπο το 5G με την πανδημία του κορωνοϊού.

Τα fake news για το 5G είναι από τα πιο διαδεδομένα εν μέσω πανδημίας. Η διακίνησή της παρατηρείται από τους πρώτους μήνες που άρχισε η εξάπλωση του ιού και- παρά τα διαρκή μηνύματα για την προστασία από την παραπληροφόρηση και τους κινδύνους που ενέχει - θεωρίες σαν κι αυτή φαίνεται πως «αντέχουν» ακόμη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM