Υποψία υποκλοπών στο υπουργικό συμβούλιο

Υποψία υποκλοπών στο υπουργικό συμβούλιο Facebook Twitter
1

Υποψία υποκλοπών στις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό, καθώς σύμφωνα με τα Επίκαιρα, στις 25 Απριλίου η συνεδρίαση καθυστέρησε επειδή οι άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού παρεμβολές στα συστήματα παρακολούθησης.

Σύμφωνα με το περιοδικό, εκείνη η συνεδρίαση καθυστέρησε για μισή ώρα και όταν ο κ. Σαμαράς μπήκε στην αίθουσα, ο γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου που τον συνόδευε ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε στους υπουργούς ότι οι άνδρες που «χτενίζουν» εξονυχιστικά τους χώρους όπου παρίσταται ο πρωθυπουργός εντόπισαν κάποιο πρόβλημα ασφαλείας στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου.

Τα Επίκαιρα σημειώνουν ότι δεν επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά για κάποιες παρεμβολές στα συστήματα ηχογράφησης των συνεδριάσεων του Υπουργικού, τέτοιες, που να επιτρέπουν στους ωτακουστές να υποκλέψουν τυχόν απόρρητες οδηγίες του πρωθυπουργού για κρίσιμα θέματα που «τρέχουν».

Όπως είναι γνωστό, οι συνεδριάσεις του Υπουργικού ηχογραφούνται από ειδική υπηρεσία που υπάγεται στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ενώ σε αυτές μετέχουν και εχέμυθοι πρακτικογράφοι-στενογράφοι που αποτυπώνουν το πρώτον τα λεχθέντα της συνεδριάσεως.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM