Τσοχατζόπουλος: Να σκιστεί η κυβέρνηση να φέρει πίσω τα κλεμμένα λεφτά των Ελλήνων

Τσοχατζόπουλος: Να σκιστεί η κυβέρνηση να φέρει πίσω τα κλεμμένα λεφτά των Ελλήνων Facebook Twitter
6

Αρνήθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος καταθέτοντας σε Ελβετούς εισαγγελείς το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων, ότι διατηρούσε οποιονδήποτε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασμένος για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος πρώην υπουργός, υποστήριξε ότι η καταδίκη του βασίστηκε σε ένα ψευδομάρτυρα ενώ είπε επίσης ότι μόνο η σύζυγος του είχε έναν λογαριασμό στην τράπεζα UBS, τον οποίο ο ίδιος τροφοδοτούσε με νόμιμα χρήματα.

Ο Τσοχατζόπουλος δεν εμφανίστηκε διατιθεμένος να απαντήσει στις ερωτήσεις των Ελβετών που πραγματοποιούν έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πάντως σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, ο Ακης Τσοχατζόπουλος είπε ότι «οι αρμόδιες αρχές της Ελλάδας και της Ελβετίας πρέπει να προχωρήσουν σε συνεργασία για να γυρίσουν στη χώρα τα παράνομα χρήματα. Είναι υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να σκιστεί να προχωρήσει τις διαδικασίες. Συνήθως γίνεται και ένα παζάρι σε αυτές τις περιπτώσεις. Πρέπει να συνεχιστεί η σοβαρή προσπάθεια να επιστραφούν τα παράνομα λεφτά που έχουν έλληνες στην Ελβετία. Βέβαια άρση απορρήτου δεν πρόκειται να γίνει. Αυτοί έτσι δουλεύουν εκεί».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Εδώ που τα λέμε τους βολεύει και τους Ελβετούς να έχουν τόσα εκατομμύρια (ίσως και δις) στις τράπεζές τους. Θέληση γενικά δεν υπάρχει από καμμία πλευρά να γυρίσουν αυτά τα λεφτά πίσω.