Τσοχατζόπουλος: Να σκιστεί η κυβέρνηση να φέρει πίσω τα κλεμμένα λεφτά των Ελλήνων

Τσοχατζόπουλος: Να σκιστεί η κυβέρνηση να φέρει πίσω τα κλεμμένα λεφτά των Ελλήνων Facebook Twitter
6

Αρνήθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος καταθέτοντας σε Ελβετούς εισαγγελείς το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων, ότι διατηρούσε οποιονδήποτε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασμένος για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος πρώην υπουργός, υποστήριξε ότι η καταδίκη του βασίστηκε σε ένα ψευδομάρτυρα ενώ είπε επίσης ότι μόνο η σύζυγος του είχε έναν λογαριασμό στην τράπεζα UBS, τον οποίο ο ίδιος τροφοδοτούσε με νόμιμα χρήματα.

Ο Τσοχατζόπουλος δεν εμφανίστηκε διατιθεμένος να απαντήσει στις ερωτήσεις των Ελβετών που πραγματοποιούν έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πάντως σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, ο Ακης Τσοχατζόπουλος είπε ότι «οι αρμόδιες αρχές της Ελλάδας και της Ελβετίας πρέπει να προχωρήσουν σε συνεργασία για να γυρίσουν στη χώρα τα παράνομα χρήματα. Είναι υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να σκιστεί να προχωρήσει τις διαδικασίες. Συνήθως γίνεται και ένα παζάρι σε αυτές τις περιπτώσεις. Πρέπει να συνεχιστεί η σοβαρή προσπάθεια να επιστραφούν τα παράνομα λεφτά που έχουν έλληνες στην Ελβετία. Βέβαια άρση απορρήτου δεν πρόκειται να γίνει. Αυτοί έτσι δουλεύουν εκεί».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

Πολιτική / Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

«Eκδόθηκαν οι πρώτες αρνητικές αποφάσεις για αιτούντες προερχόμενους από τη Συρία, αφού συνεκτιμήθηκε ο λόγος της φυγής τους σε συνδυασμό με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά» δήλωσε ο υπουργός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρά τις αποδοκιμασίες από κομματικές πηγές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τη θέση του υπέρ κυβέρνησης κοινής αποδοχής, με στόχο την κάθαρση
LIFO NEWSROOM
Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Πολιτική / Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Η Άνγκελα Μέρκελ επέστρεψε στην Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της «Ελευθερία» και μίλησε δημόσια για την πιο δραματική δεκαετία της ελληνικής σύγχρονης ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Πολιτική / Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Εμπλεκόμενοι ακούγονται να αναφέρονται με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε πολιτικά πρόσωπα, να μιλούν για πιέσεις σε ελεγκτές, οικονομικά ανταλλάγματα και παρεμβάσεις σε ελέγχους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Εδώ που τα λέμε τους βολεύει και τους Ελβετούς να έχουν τόσα εκατομμύρια (ίσως και δις) στις τράπεζές τους. Θέληση γενικά δεν υπάρχει από καμμία πλευρά να γυρίσουν αυτά τα λεφτά πίσω.