Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει μεγαλύτερα δεινά

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει μεγαλύτερα δεινά Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό ασκεί σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη διαχείριση της κακοκαιρίας που σάρωσε πολλές περιοχές της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό καλεί τον κ. Μητσοτάκη σε άμεση προσφυγή «στη λαϊκή ετυμηγορία». 

«Ο κ. Μητσοτάκης ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες. Δεν έφταιξε το ανίκανο επιτελικό κράτος. Δεν έφταιξαν οι υπουργοί του που δεν είχαν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Έφταιξαν μόνο οι ιδιώτες, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η τοπική αυτοδιοίκηση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό» καθώς όπως προσθέτει «γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο, με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει, με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας, με την εκτεταμένη διαφθορά».

«Η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι το συντομότερο να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο» καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ