Τσίπρας, Μητσοτάκης, Κουτσούμπας κ.α. μιλούν στο επόμενο τεύχος της LIFO

Τσίπρας, Μητσοτάκης, Κουτσούμπας κ.α. μιλούν στο επόμενο τεύχος της LIFO Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
1

Στο επόμενο τεύχος της LiFO που κυκλοφορεί εκτάκτως την Πέμπτη οι πολιτικοί αρχηγοί παραχωρούν συνεντεύξεις εφ' όλης της ύλης ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας κ. α. απαντούν στα ερωτήματά μας πάνω σε όλο το φάσμα του προγράμματός τους και φωτογραφίζονται - στην τελευταία συνέντευξή τους πριν τις εκλογές.

Επίσης, υποψήφιοι των κομμάτων μιλούν για το διακύβευμα και τα διλήμματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, τα προγράμματα των κομμάτων τους αλλά και για την επόμενη μέρα της ιστορικής εκλογικής αναμέτρησης.

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες και στις μοναδικές εκλογές που δεν πραγματοποιήθηκε ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών των κομμάτων, οι αντιπαραθέσεις σε όλους τους τομείς πυκνώνουν και η αντίστροφη μέτρηση για το τελικό αποτέλεσμα έχει ήδη ξεκινήσει.

Υ.Γ. Η LIFO απευθύνθηκε και στο ΚΙΝΑΛ, αλλά η κ. Γεννηματά αδυνατούσε να απαντήσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Τσίπρας, Μητσοτάκης, Κουτσούμπας κ.α. μιλούν στο επόμενο τεύχος της LIFO Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια