Το τούρκικο site www.sunoyun.com με online games ανέπτυξε ένα νέο παιχνίδι όπου ο παίχτης μπορεί να χαστουκίσει τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, λίγες ώρες μετά την ψήφιση του νόμου που ποινικοποιεί την άρνηση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.
Το παιχνίδι λέγεται “Slap Sarkozy” και εμφανίζει τον Γάλλο Πρόεδρο μπροστά στον Πύργο του Αίφελ, ενώ μια παλάμη η οποία χειρίζεται από το mouse σου δίνει τη δυνατότητα να ρίξεις όσα χαστούκια θέλεις στο πρόσωπό του.
Στο διευκρινιστικό section του παιχνιδιού οι δημιουργοί του παιχνιδιού αναφέρουν ότι “Δεν πιστεύετε ότι ο Σαρκοζί χρειάζεται ένα καλό χαστούκι στο πρόσωπο” και συνεχίζει εξηγώντας τους λόγους που τους οδήγησαν να ανεβάσουν το εν λόγω παιχνίδι.
Το παιχνίδι κυκλοφορεί σε επτά διαφορετικές γλώσσες, ενώ κάθε χαστούκι που προσγειώνεται στο πρόσωπο του Σαρκοζί με ταχύτητα μικρότερη από 2000 χλμ/ώρα θεωρείται ως ανεπιτυχές.
Πολιτική /
Τουρκικό χαστούκι στον Σαρκοζί

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ανάλυση BBC: Η πρώτη αποτίμηση της συνάντησης στον Λευκό Οίκο - Η στάση Τραμπ, Ζελένσκι και Ευρωπαίων

Τροχαίο στου Παπάγου: Λεωφορείο έπεσε σε σπίτι

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: «Θόλωσα και άρχισα να τη μαχαιρώνω» είπε στις Αρχές ο 28χρονος

Σεισμός τώρα στην Καρδίτσα - Αισθητός και στις γύρω περιοχές

Καιρός - Meteo: Σχεδόν 5.000 κεραυνοί «χτύπησαν» τη χώρα μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας
