Τόσκας για 88χρονο: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κάνει χρήση όπλου

Τόσκας για 88χρονο: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κάνει χρήση όπλου Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
5

«Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κάνει χρήση όπλου απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σχετικά με την υπόθεση του 88χρονου.

Σε συνέντευξή του στον Real Fm, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υποστήριξε ότι μακάρι να μπορούσαμε να εξαλείψουμε τις εγκληματικές πράξεις, αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο, δεν πρέπει να δούμε σκηνές που ακόμη και στην αμερικανική κοινωνία καταδικάζονται».

«Σε ό,τι αφορά την καλύτερη αστυνόμευση, από την 1η Μαρτίου που εφαρμόζεται το επιχειρησιακό σχέδιο στο κέντρο της Αθήνας με τις πεζές περιπολίες από 200 περίπου αστυνομικούς, έχουν γίνει 2715 έλεγχοι σε οχήματα, 4000 περίπου έλεγχοι σε πολίτες, 760 προσαγωγές και 115 συλλήψεις. Έχουν αποδώσει τα μέτρα της πεζής αστυνόμευσης στο κέντρο της Αθήνας και σκεφτόμαστε να το επεκτείνουμε».

Τέλος, όπως σημείωσε: «150 αστυνομικοί αφαιρούνται από δικαστικούς και με μάχες γιατί οι ενστάσεις πέφτουν βροχή. Κάποιοι φοβούνται περισσότερο από όσο πρέπει. Όμως υπάρχουν και οι ανάγκες της κοινωνίας και προέχει η ασφάλεια της κοινωνίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM