«Τώρα είναι αργά» λέει η ΝΔ στον Τσίπρα για τους νεκρούς στο Μάτι και στη Μάνδρα Αττικής

«Τώρα είναι αργά» λέει η ΝΔ στον Τσίπρα για τους νεκρούς στο Μάτι και στη Μάνδρα Αττικής Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Twitter που συνδέει τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και την μοιραία πλημμύρα στη Μάνδρα με την κλιματική αλλαγή. 

«Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε σήμερα ότι η κλιματική αλλαγή θα μας φέρνει πιο μπροστά σε ακραία καιρικά φαινόμενα και γι' αυτό είναι απαραίτητη η αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας. Προφανώς πληροφορήθηκε με καθυστέρηση ότι επί των ημερών του χάθηκαν 24 άνθρωποι στη Μάνδρα», σχολιάζει η Πειραιώς. 

«Δεδομένου ότι η κλιματική αλλαγή θα μας φέρνει πιο συχνά μπροστά σε ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρούς ανέμους και βροχοπτώσεις, οφείλουμε να αναβαθμίσουμε τα μοντέλα και τα πρωτόκολλα πολιτικής προστασίας απέναντι σε πλημμύρες και πυρκαγιές» είχε επισημάνει νωρίτερα, μέσω Twitter, ο πρωθυπουργός.

«Προφανώς πληροφορήθηκε με καθυστέρηση και την ύπαρξη θυμάτων των βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου, παρά τα επίσημα σήματα των συνεργείων διάσωσης», απαντά η Νέα Δημοκρατία.

«Τώρα που ο κ. Τσίπρας αντιλήφθηκε ότι η άγνοια, η ανικανότητα και η έλλειψη σχεδίου για την αντιμετώπιση κρίσεων κοστίζουν πολλές ζωές είναι πολύ αργά για τους Έλληνες».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ