Τοποθετήθηκε ειδικό τζάμι - «ασπίδα» στο βήμα της Βουλής - Για προστασία από τον κορωνοϊό

Τοποθετήθηκε ειδικό τζάμι - «ασπίδα» στο βήμα της Βουλής - Για προστασία από τον κορωνοϊό Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ειδικό προστατευτικό τζάμι για την αποτροπή διασποράς σταγονιδίων σάλιου προς το χώρο των υπαλλήλων της βουλής και τα έδρανα τοποθετήθηκε σήμερα στο βήμα των ομιλητών στην Ολομέλεια.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, στο πλαίσιο ενίσχυσης των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, τοποθετήθηκε το γυάλινο περίβλημα ως «ασπίδα» εξάπλωσης και μετά από τις συστάσεις των ειδικών της υγειονομικής υπηρεσίας της Βουλής, προκειμένου να προστατευτούν οι πρακτικογράφοι του Κοινοβουλίου, που εργάζονται ακριβώς κάτω από το σημείο όπου συνήθως μιλούν βουλευτές, υπουργοί και πολιτικοί αρχηγοί.

Τοποθετήθηκε ειδικό τζάμι - «ασπίδα» στο βήμα της Βουλής - Για προστασία από τον κορωνοϊό Facebook Twitter
EUROKINISSI
Τοποθετήθηκε ειδικό τζάμι - «ασπίδα» στο βήμα της Βουλής - Για προστασία από τον κορωνοϊό Facebook Twitter
EUROKINISSI

Σημειώνεται πως πριν και μετά την ομιλία του οποιοδήποτε μέλους του κοινοβουλίου, το βήμα απολυμαίνεται σχολαστικά από υπάλληλο της Βουλής ο οποίος φοράει γάντια μίας χρήσης και απομακρύνεται πριν πλησιάσει ο ομιλητής, ώστε να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM