Θεοδωράκης: Αν δεν είμαστε τρίτοι θα είναι αποτυχία

Θεοδωράκης: Αν δεν είμαστε τρίτοι θα είναι αποτυχία Facebook Twitter
9

Την τρίτη θέση βάζει ως στόχο στις επερχόμενες εκλογές ο Σταύρος Θεοδωράκης, λέγοντας μάλιστα ότι θα θεωρήσει αποτυχία κάθε θέση κάτω από αυτή.

"Αν το Ποτάμι δεν είναι τρίτο κόμμα θα το θεωρήσω αποτυχία, ως επικεφαλής, αλλά και ως πολίτης γιατί αν δεν είναι το ποτάμι τρίτο θα είναι η Χρυσή Αυγή, θα ήθελα το Ποτάμι που είναι μία καινούρια δύναμη να είναι τρίτη στις εκλογές" ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί σε περίπτωση "αποτυχίας", ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε ότι "έχω πει ότι στην πολιτική δεν μπήκα για να κάνω καινούριο επάγγελμα, θα προσφέρω για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δεν θεωρώ τον εαυτό μου αναντικατάστατο αν ο κόσμος δεν με θέλει".

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δηλαδή τα ν-Πασοκ του Βαγγελη και του Γιωργου και η ΝΔ της φαμίλιας του επιτίμου και της άλλης φαμίλιας του Καραμανλεικου προερχονται απο παρθενογένεση;Να χαρώ εγώ τους καθαρότερους των Ελλήνων!!!!!
@σκύλοςΔηλαδή το σύστημα της περιόδου 1980-2010 δεν το εκπροσωπούν τα κόμματα που κυβέρνησαν τότε (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ);Πόσοι υπουργοί αυτών των κυβερνήσεων είναι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;Σχεδόν όλοι!Περίεργα δεν μας τα λες;
Παρθένες στην Ελλάδα, που για 30 χρόνια έβγαζε με 85% Πασοκ-ΝΔ αθροιστικά, δεν υπάρχουν. Κάθε κόμμα αυτή τη στιγμή έχει κόσμο που άλλοτε ψήφιζε ή πολιτεύονταν με πασοκ-νδ. Οπότε αν ζητάς καθαρότητα (όσο αναφορά τα φυσικά πρόσωπα) σε κόμμα αυτή τη στιγμή πρεπει να πας σε άλλη χώρα. Πέρα όμως από τα φυσικά πρόσωπα και ουσιαστικότερος κατα τη γνώμη μου είναι ο πολιτικός λόγος που εκφέρεται και τα αντίστοιχα προγράμματα που εξαγγέλονται.Στη περίπτωση αυτή, οι απόψεις του Συριζα θυμίζουν-αντιγράφουν πολιτικες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ περιόδων 1980-2010 σε ότι αφορά την παροχολογία, τον λαικισμό, την έλλειψη προγράμματισμού στην διοίκηση, τις μπαλκονάτες ατάκες, κ.α.. Όπως είπα και σε άλλη δημοσίευση λογικό να βγάζεις φλύκταινες με μπένυ-σαμαρα ως κληρονόμους κομμάτων που μας οδήγησαν εδώ αλλά την ίδια στιγμή το να ασπάζεσαι και να ψηφίζεις μασκαρεμένες ως συριζα πολιτικές νοοτροπίες πασοκ-νδ είναι ΑΥΤΙΣΜΟΣ.
Kοιταξε 'σκυλε' αν η μηχανή είναι μπουργκανα και το τιμόνι στρίβει μονο ανάποδα μην κατηγορούμε τις ρόδες. Οι εργατοπατερες δε φταιγανε περισσότερο απο τους υπουργούς και τον εκαστοτε πρωθυπουργό. Γι' αυτο και τουλαχιστον εγώ θα καταψηφισω ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ. Οι άλλοι θα προσαρμοστούν ... Να είσαι σίγουρος!Εν πάψει περιπτώσει όμως οτι κι αν ψηφισεις πρεπει να προσέχεις και τα πρόσωπα που θα σταυρωσεις αλλιως δεν θα έχει νόημα!
'Αδιάβαστε' δεν μίλησα για μεγαλύτερες ευθύνες των εργατοπατέρων σε σχέση με τους κυβερνώντες υπουργούς. Πρέπει να μιλήσουμε όμως για τις ευθύνες των πολιτών για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Έτσι δεν είναι;Πυραμίδα με διαφορετικές 'δυναμικές' ήταν το ΠΑΣΟΚ που επέτρεπε άριστα τις εισροές και εκροές προς και από τα ψηλότερα σκαλοπάτια. Ένα δαιδαλώδες σύστημα βρωμιάς που κράτησε 30 χρόνια κυρίως λόγω των δανεικών. Για αυτή τη κατάσταση δεν φταίνε άλλοι παρά οι πολίτες που αποδεχτήκαμε νταβατζήδες-μεσίτες (σε όλα τα στάδια της πυραμίδας!) για να πάμε στρατό, να βρούμε δουλειά στο δημόσιο, να κάνουμε μπίζνες με το κράτος, να χτίσουμε κανά αυθαίρετο, να δηλώσουμε κανα χωράφι παραπάνω για επιδότηση, να σβήσουμε καμιά κλήση κ.α. Άθροισμα 85% ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αδερφέ ξέρεις τι σημαίνει; Κοινωνικό συμβόλαιο γνωστό και αποδεκτό απ' όλους. Δεν τους φτύναμε. Τους χειροκροτούσαμε και περιμέναμε στη σειρά. Αν εξαφανίζαμε το Τσοχατζόπουλο θα ερχόταν ο επόμενος. Το σύστημα δεν είχε πρόσωπά είχε μόνο ρόλους μεσιτών-νταβατζήδων. Λίγοι αντιστάθηκαν και δεν βρώμισαν.Γι' αυτό λοιπόν μιλώ για νοοτροπίες που πρέπει να κυνηγηθούν και στα μάτια μου ο Τσίπρας, ως παιδί κομματικού σωλήνα, είναι ένας εν δυνάμει Τσοχατζόπουλος. Το σύστημα αυτό κατέρρευσε όχι γιατί έκανε επανάσταση ο τσίπρας, το κκε, η χρυσή αυγη. Τις μαριονέτες έκαναν 30 χρόνια με τα 8χίλιαρα να έρχονται κάθε μήνα και τα βολέματα στους δικούς τους.Ανάθεμα και αν είχε πάει έστω μια βόλτα ο Λαφαζάνης έξω από το Υπ. Οικονομίας να κάνει κανά έλεγχο του τι χρωστάμε, ποιος κλέβει τι και πόσα; Γέμιζαν οι υπηρεσίες με αργόμισθους και αυτός μιλούσε για επίθεση του κεφαλαίου. Ατάκες του 5%...Κόπηκαν τα δανεικά και τώρα τι; Ο Τσίπρας να ζητάει δανεικά και να παίζει το ρόλο του ευσυγκίνητου με τα πάθη του λαού μεσίτη. Μιλάει για έξοδο από την κρίση. Με τι προσόντα. Τη θητεία στο συριζα;;;; Εεε όχι… φτάνει …το έχουμε δει το έργο ....Ο λαός πρέπει να ενηλικιωθεί, να κυνηγήσει τους 'σωτήρες' και να σωθεί μόνος του. Αυτό είναι πολύ δύσκολο αλλά η μόνη λύση. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους.