Θεοδωράκης: Δεν άφησα τη δημοσιογραφία για να γίνω υπουργός

Θεοδωράκης: Δεν άφησα τη δημοσιογραφία για να γίνω υπουργός Facebook Twitter
SOOC
1

 «Δεν θα συμμετέχω σε κυβέρνηση. Δεν θέλω να γίνω υπουργός. Θέλω με το παράδειγμά μου να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο. Δεν άφησα τη δημοσιογραφία για να γίνω υπουργός, αλλά για να εισηγηθώ έναν άλλο τύπο πολιτικής», δήλωσε ο Στάυρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη του τονίζοντας  ότι  «οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να γίνονται με τη λογική του μοιράσματος υπουργείων».

«Το Ποτάμι θα δείξει, μέσα από συγκεκριμένα πρόσωπα που θα προτείνει, το πλαίσιο της κυβέρνησης που πιστεύει ότι θα πρέπει να έχει ο τόπος», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» ενώ για το ντιμπέιντ τόνισε:  «Πρέπει να ξεφύγουμε από την παλιά μορφή του ντιμπέιτ όπου είναι οκτώ αρχηγοί σε ένα πάνελ και τους ρωτούν δημοσιογράφοι χωρίς δυνατότητα διαλόγου. «Δεν είμαστε εχθροί, είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, πρέπει να κάνουμε μεταξύ μας διάλογο».

Ερωτώμενος για το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές ανέφερε «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει τον κόσμο. Η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ είναι από τις μεγαλύτερες στην πολιτική ιστορία. Πολύ δύσκολα ο Αλέξης Τσίπρας θα ξεπεράσει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ