Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Τατσόπουλος: Ο Καμμένος είναι ο «χρήσιμος ηλίθιος» του Τσίπρα

Τατσόπουλος: Ο Καμμένος είναι ο «χρήσιμος ηλίθιος» του Τσίπρα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

«Χρήσιμο ηλίθιο του Τσίπρα» χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με το Ποτάμι, Πέτρος Τατσόπουλος.

 «Τον Καμμένο τον θέλει, γιατί είναι πάρα πολύ βολικός. Δεν τού δημιουργεί κανένα πρόβλημα, κάνει ό,τι τού λέει, είναι ο χρήσιμος ηλίθιος. Δηλαδή, κλασική περίπτωση χρήσιμου ηλιθίου!», είπε ο κ. Τατσόπουλος το πρωί στον Βήμα Fm.

Για το Ποτάμι τόνισε ότι «άρχισε να αναπτύσσει λίγο ψυχολογία και τακτική σκαντζόχοιρου», επισημαίνοντας:

»Είναι ένα νέο κόμμα, ένα κόμμα που το έφτιαξε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Όπως πολύ σωστά είπε και η Κατερίνα Μάρκου μετά τις εκλογές, μπορεί να τεθεί θέμα ηγεσίας. Αφού είναι το σπίτι του, μπορείς να τον βγάλεις από το σπίτι του; Κανένας δεν του είπε να διαλυθεί το Ποτάμι, κανένας δεν του είπε να ενσωματωθεί το Ποτάμι, να διαλυθεί και να πάει να ενσωματωθεί. Μέχρι τώρα, το Ποτάμι, όποτε έκανε ανοίγματα είτε προς τους φιλελεύθερους είτε προς τους μεταρρυθμιστές της Αριστεράς, έκανε ανοίγματα σε κινήσεις που δεν είχαν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Το έκανε αυτό, τους ενσωμάτωσε όλους αυτούς. Από εδώ και πέρα, τι μπορεί να περιμένει το Ποτάμι; Έχει στον ίδιο χώρο μονάχα δυνάμεις, οι οποίες και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση έχουν και μεγαλύτερη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από το Ποτάμι έχουν».

Διεμύνησε επίσης ότι «με αυτόνομες πορείες, έχει λήξει το παραμύθι στην Ελλάδα» και πρότεινε συμπόρευση με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

3

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM