ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

Τα τελικά ποσοστά Πατούλη και Μπακογιάννη - Μεγάλες νίκες και ρεκόρ για τους δύο υποψήφιους

Τα τελικά ποσοστά Πατούλη και Μπακογιάννη - Μεγάλες νίκες και ρεκόρ για τους δύο υποψήφιους Facebook Twitter
1

Μεγάλες ήταν οι νίκες που κατέγραψαν τόσο ο Κώστας Μπακογιάννης, όσο και ο Γιώργος Πατούλης σε Αθήνα και Αττική.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων εξελέγη με 65,25% ποσοστό ρεκόρ για το Δήμο Αθηναίων (ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά που έχουν καταγραφεί στην πρωτεύουσα). Ο Γιώργος Πατούλης πέτυχε σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από την αντίπαλό του Ρένα Δούρου καταγράφοντας 65.79%.

Τα τελικά ποσοστά Πατούλη και Μπακογιάννη - Μεγάλες νίκες και ρεκόρ για τους δύο υποψήφιους Facebook Twitter

Τα τελικά ποσοστά Πατούλη και Μπακογιάννη - Μεγάλες νίκες και ρεκόρ για τους δύο υποψήφιους Facebook Twitter

Στις δηλώσεις του από το εκλογικό του κέντρο χθες το βράδυ, ο Γιώργος Πατούλης δεσμεύτηκε ότι «θα κάνουμε τα καλύτερα για την Αττική».

Ο νέος περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί για την Αττική και πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δεν θα απογοητεύσει τους κατοίκους της περιφέρειας. «Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε με σχέδιο και σκληρή δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Σήμερα χωρίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας...».

Τα τελικά ποσοστά Πατούλη και Μπακογιάννη - Μεγάλες νίκες και ρεκόρ για τους δύο υποψήφιους Facebook Twitter

Για 21 χρόνια αυτοδιοικητικός, για τρεις συνεχόμενες θητείες δήμαρχος Αμαρουσίου και νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αναφερόμενος στους κύριους στόχους του, ο κ. Πατούλης σημείωσε: «Να βάλουμε την Αττική στις πρώτες Περιφέρειες της Ευρώπης. Αρκετά διχασθήκαμε. Ξεκινάμε για μια Αττική αντάξια του Πολιτισμού και της Ιστορίας της». Και κατέληξε: «Να φέρουμε τα παιδιά μας από την Ευρώπη. Να κάνουμε το καλύτερο για τα σπίτια μας».

Το μήνυμα του Μπακογιάννη

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» Κώστας Μπακογιάννης μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος και την εκλογή του ως Δήμαρχος Αθηναίων απευθυνόμενος σε όσους είχαν συγκεντρωθεί στο Εκλογικό του Κέντρο στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, στην Παλαιά Βουλή, έκανε την εξής δήλωση:


«Υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να πω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θέλω λοιπόν πρώτα απ'όλα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στις Αθηναίες και τους Αθηναίους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την τιμή και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι από εδώ και πέρα, 24 ώρες το 24ώρο, θα δώσουμε όλο μας το είναι, όλη μας τη ψυχή. Και κάτι ακόμη. Eπειδή είθισται να λένε ότι Δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης, εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης.


Θέλω όμως να πω και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην υπέροχη οικογένειά μου. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην αδερφή μου. Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες του Καρπενησίου και τους πολίτες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που μου έκαναν την τεράστια τιμή να μου επιτρέψουν να τους υπηρετήσω όλα αυτά τα χρόνια.
Από εκεί και πέρα ξέρετε, τώρα, τέρμα τα λόγια. Τώρα έχει δουλειά. Δουλειά, δουλειά, δουλειά.


Γιατί πρέπει όλοι μαζί να ξεντροπιαστούμε. Πρέπει να μπορούμε να περπατάμε στους δρόμους με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να μην τις κερδίσουμε όλες τις μάχες αλλά θα τις δώσουμε όλες.


Θέλω να κρατήσετε αυτό. Το «μαζί». Από αύριο δεν υπάρχουν πια παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υπάρχει μόνο μία παράταξη, η παράταξη της Αθήνας. Πάμε όλοι μαζί για μια Αθήνα η οποία μας ενώνει, για μια Αθήνα που μας συμφιλιώνει. Και θα τα καταφέρουμε. Πάμε να δώσουμε αυτή την πολύ όμορφη μάχη, πάμε να πατήσουμε το γκάζι από την 1η του Σεπτέμβρη, πάμε να δούμε την πόλη αλλιώς, διαφορετικά, όπως τη θέλουμε, όπως την ονειρευόμαστε. Πάμε να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά»

Πολιτική
1

ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ