ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία - Οι επόμενες κινήσεις του Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία - Οι επόμενες κινήσεις του Τσίπρα Facebook Twitter
0

Συνεδριάζει σήμερα στις 13:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πλατεία Κουμουνδρούρου. 

Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι ο τρόπος μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι άμεσες κινήσεις που σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει της φετινής ΔΕΘ.

Στο επίκεντρο των εσωκομματικών διεργασιών είναι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος θεωρεί πως έχει στοχοποιηθεί. Στην «Αυγή της Κυριακής» ο κ. Σκουρλέτης μιλούσε για «σταλινικής έμπνευσης πρακτική ανακάλυψης εσωτερικών εχθρών», φωτογραφίζοντας έτσι όσους διακινούν σενάρια απομάκρυνσής του από τη γραμματεία του κόμματος. 

Όπως όλα δείχνουν, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και αναλόγως της κατάστασης που θα προκύψει από αυτή, η ηγεσία της Κουμουνδούρου θα ρίξει το βάρος της στην εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, εκτός απροόπτου θα συνεδριάσει η ΚΠΕ του κόμματος για τις οριστικές αποφάσεις για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις 27-28 και 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ της Νεολαίας του κόμματος, που θα κλείσει με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ