ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος προτάθηκε για πρόεδρος της ΚΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελος προτάθηκε για πρόεδρος της ΚΟ Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Σωκράτης Φάμελλος προτάθηκε να αναλάβει πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 

Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα ότι η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε αρνητικά στην πρόταση να αναλάβει επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προτάθηκε στον Σωκράτη Φάμελλο να αναλάβει μεταβατικός πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και μέχρι την εκλογή του νέου ηγέτη του κόμματος. 

Παράλληλα, ο Διονύσης Καλαματιανός προτάθηκε για γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την «Αυγή». 

Στο μεταξύ, η Πολιτική Γραμματεία καλείται να πάρει αποφάσεις για το χρονοδιάγραμμα της εκλογής νέου προέδρου, τη διεξαγωγή συνεδρίου και τον χαρακτήρα που θα έχει αυτό, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. 

Για τα θέματα αυτά εκφράζονται διαφωνίες στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι εισηγούνται οι διαδικασίες να γίνουν εντός του μήνα, ενώ ένα άλλο σενάριο έχει ορίζοντα τον Σεπτέμβριο και την εκλογή του νέου ηγέτη από το συνέδριο. 


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM