ΣΥΡΙΖΑ: "Κύριε Γιούνκερ χθες κατάπιατε τη γλώσσα σας"

ΣΥΡΙΖΑ: "Κύριε Γιούνκερ χθες κατάπιατε τη γλώσσα σας" Facebook Twitter
9

Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, «έχουν συνηθίσει Έλληνες πρωθυπουργούς υποτακτικούς στα σχέδιά τους», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του η οποία εκδόθηκε ως απάντηση στη συνέντευξη Γιούνκερ που χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως ακατάλληλο για Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

 «Πρέπει τώρα να καταλάβουν ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ό,τι έγινε στις Κάννες δεν θα ξαναγίνει. Η φωνή της Ελλάδας θα ακούγεται πλέον παντού», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνει επίσης πως δεν εκπλήσσεται από τη δήλωση Γιούνκερ, η οποία έγινε λίγες μόλις ώρες μετά το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν.

Κατηγορεί επίσης το Γιούνκερ πως «κατάπιε τη γλώσσα του» για τα γεγονότα των Κανών και τους «εκβιασμούς σε βάρος της Ελλάδας όταν διόριζαν κυβερνήσεις με βάση τα συμφέροντα των δανειστών».

Υπενθυμίζεται ότι κατά το χθεσινό ντιμπέιντ των υποψηφίων για την Κομισιόν ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον κ. Γιούνκερ «τι έγινε στις Κάννες» με αφορμή τις αποκαλύψεις των F.T.. Ο υποψήφιος της ευρωπαϊκής δεξιάς απέφυγε να απαντήσει, παρότι ο κ. Τσίπρας του παραχώρησε και το δικό του χρόνο για να το κάνει.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Πολιτική / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας της

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε εξαρχής να μην συζητηθεί η υπόθεση στην Ολομέλεια της Βουλής , υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να περιοριστεί η δημόσια παρέμβασή της και να ανακοπεί η κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM