ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Χριστίνας Αλεξοπούλου: «Έχει τοποθετηθεί κατά της άμβλωσης και υπέρ της θεωρίας του αγέννητου παιδιού»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Η υφυπουργός Υποδομών έχει παρελθόν κατά της άμβλωσης και της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για την επιλογή της Χριστίνας Αλεξοπούλου στο υπουργείο Υποδομών, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για την τοποθέτηση της Χριστίνας Αλεξοπούλου στη νέα κυβέρνηση αναφέροντας ότι η νέα υφυπουργός έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν κατά της άμβλωσης και της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι υιοθέτησε θέσεις της «Νίκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: 

«Όταν ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι θα φτιάξει «κυβέρνηση ενός κόμματος, αλλά όχι ενός χρώματος», δεν φανταζόμασταν ότι στις «αποχρώσεις» θα περιλαμβάνονται και θέσεις της «Νίκης».

Η κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, νέα υφυπουργός υποδομών έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν κατά της άμβλωσης και της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος μιλώντας για τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού».

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια σαφή απάντηση για αυτή την επιλογή του. Όπως φαίνεται, στη «Δεξιά του Κυρίου» τα αυτονόητα δικαιώματα των γυναικών δεν έχουν θέση».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM