Συνάντηση Μητσοτάκη - Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη: Ο διάλογος και «οι μουσαμάδες»

Συνάντηση Μητσοτάκη - Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη: Ο διάλογος και «οι μουσαμάδες» Facebook Twitter
0

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε στα εγκαίνια του μετρό Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά την τελετή των εγκαινίων θέλησε να μάθει γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε στην πρόοδο των έργων που έγιναν για το μετρό επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Για εμάς δεν είπες τίποτα», φέρεται να είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον ίδιο να της απαντά: «Τι να έλεγα; Για τους μουσαμάδες;».

Η αναφορά στους μουσαμάδες έγινε ώστε να θυμίσει την τελετή εγκαινίων που είχε κάνει το 2018 ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όταν οι σταθμοί δεν είχαν ακόμα ετοιμαστεί και στη θέση τους υπήρχαν μόνο μουσαμάδες.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM