Στο Ελληνικό το πρωί ο Μητσοτάκης - Για την επίσημη έναρξη των εργασιών

Στο Ελληνικό το πρωί ο Μητσοτάκης - Για την επίσημη έναρξη των εργασιών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην τελετή έναρξης των πρόδρομων εργασιών στο Ελληνικό, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 8:30, θα παρευρεθεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

«Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπου μετά από 20 χρόνια μπήκαν επιτέλους μπουλντόζες για να ξεκινήσει η κατασκευή του μεγαλύτερου έργου στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη» ενημέρωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η πρώτη φάση του έργου είναι ο καθαρισμός του χώρου και οι κατεδαφίσεις και θα κρατήσει περίπου 3,5 χρόνια. Συνολικά υπολογίζεται πως θα κατεδαφιστούν 900 κτίρια στις εγκαταστάσεις. Σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το master plan, θα χτιστεί το καζίνο, τα δύο ξενοδοχεία και κάποιοι ουρανοξύστες με γραφεία.

Ο πρωθυπουργός στις 10:30, θα απαντήσει στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση της προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Όπως υπογράμμισε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «ο πρωθυπουργός, αναμένεται να αναπτύξει τις νέες πρωτοβουλίες που θα πάρει η κυβέρνηση για να στηρίξει τον κόσμο της εργασίας και την επιχειρηματικότητα. Οι πρωτοβουλίες αυτές, μεταξύ άλλων, θα αφορούν το Πρόγραμμα "Συνεργασία", τις ασφαλιστικές εισφορές και τη γενναία μείωση της προκαταβολής φόρου».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM