Στις Βρυξέλλες ο Σταύρος Θεοδωράκης για συναντήσεις με Ευρωπαίους ηγέτες

Στις Βρυξέλλες ο Σταύρος Θεοδωράκης για συναντήσεις με Ευρωπαίους ηγέτες Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων με πρωθυπουργούς χωρών-μελών της ΕΕ και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη 24-25 Ιουνίου.

Όπως έγινε γνωστό από το Ποτάμι, το πρωί της Τετάρτης στις 11.30 θα συναντηθεί με τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Το βράδυ στις 19.00 της ίδιας ημέρας είναι προσκεκλημένος του πρωθυπουργού του Βελγίου Σαρλ Μισέλ και του Γκι Φέρχοφσταντ προέδρου των φιλελεύθερων και δημοκρατών (ΑLDE) σε δείπνο εργασίας. Στο δείπνο μεταξύ άλλων θα είναι οι πρωθυπουργοί της Ολλανδίας, του Λουξεμβούργου, της Φινλανδίας και ηγέτες κομμάτων όπως ο 'Αλμπερτ Ριβέρα των Ισπανών Ciudadanos.

Την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν, αρμόδιο για τις επενδύσεις του πακέτου Γιούνκερ καθώς και με προσωπικότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM