Ξεκίνησε επισήμως σήμερα η τηλεοπτική προβολή του βασικού προεκλογικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας με τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Κεντρικό μήνυμα του τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ της ΝΔ: «Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε. Έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Ισχυρή ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες». Η διαφήμιση ξεκινά δείχνοντας μία φουρτουνιασμένη θάλασσα και ένα πλοίο στα κύματα, με συμβολισμό στη χώρα κατά τα χρόνια της κρίσης.

 

 

 

«Περάσαμε δέκα δύσκολα χρόνια. Μια Οδύσσεια. Στις 7 Ιουλίου έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Είμαστε έτοιμοι με το σχέδιο. Ισχυρή ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες. Είμαστε έτοιμοι με την ομάδα που θα το κάνει πράξη, καινούργια πρόσωπα, νέοι άνθρωποι με γνώση και όρεξη για δουλειά», λέει  ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

«Αυτή η χώρα έχει μεγάλες δυνατότητες, προπαντός γιατί έχει ανθρώπους πολυμήχανους, εργατικούς και περήφανους. Ανθρώπους που αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον σε μια καλύτερη Ελλάδα. Για να τα καταφέρουμε χρειάζομαι τη στήριξή σας. Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε, στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.