ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Στ. Θεοδωράκης: Χρέος μας είναι να δώσουμε απαντήσεις στους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας

Στ. Θεοδωράκης: Χρέος μας είναι να δώσουμε απαντήσεις στους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας Facebook Twitter
0

Έκκληση στους συνυποψηφίους του για την αρχηγία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς να τοποθετηθούν για την «ταμπακιέρα», όπως είπε, δηλαδή για τα προβλήματα της χώρας, απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι στις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα διαδικαστικά, αλλά απαιτούν τοποθετήσεις για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, τα δικά τους προβλήματα. «Η κουβέντα πρέπει να φύγει από τη διαδικασία, πρέπει να έρθει στους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας. Αυτό είναι το χρέος των υποψηφίων για τον φορέα, να φέρουν λύσεις και απαντήσεις για τα πραγματικά ζητήματα και τις προοπτικές» σημείωσε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στη δημοσιοποίηση των 21 θέσεων για τη διακυβέρνηση της χώρας που έδωσε στη δημοσιότητα μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, τονίζοντας ότι είναι άκαιρη η συζήτηση περί συνεργασιών και στήριξης για σχηματισμό κυβέρνησης.« Όταν έρθει η ώρα των εκλογών, θα πρέπει να γίνει σοβαρή, προγραμματική συζήτηση, ένα συμβόλαιο για τη διακυβέρνηση της χώρας μεταξύ των κομμάτων που θα σχηματίσουν κυβέρνηση, όπως γίνεται στη Γερμανία» τόνισε.

Σε ερώτηση γιατί να ψηφίσει κάποιος τον ίδιο, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε πως έχει δείξει ότι τολμάει, ότι δεν κρύβεται κι ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ, αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα των πολιτών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ