Σπυράκη για Μπογδάνο: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ - Μη ανεκτή συμπεριφορά

Σπυράκη για Μπογδάνο: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ - Μη ανεκτή συμπεριφορά Facebook Twitter
4

Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στα ψηφοδέλτιά της για τις βουλευτικές εκλογές. 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ».

Τα τελευταία 24ωρα, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις στην Πειραιώς, ύστερα από ένα σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου για την ΕΡΤ, στο Twitter.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε αναρτήσει άρθρο με τίλτο «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας μονολεκτικά «Επιβεβαιώνω». 

Στην επίμαχη ανάρτηση, άγνωστος χρήστης του Twitter με σύμβολο της Χρυσής Αυγής ως φωτογραφία προφίλ, είχε σχολιάσει «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή "Ηλία ρίχτο"». «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε», ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου που φαίνεται πως ενόχλησε την Πειραιώς. 

«Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα», έγραψε αργότερα στο twitter ο δημοσιογράφος.

Πηγές της ΝΔ υπογράμμιζαν νωρίτερα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκφράσει την ενόχλησή του για πρόσωπα που αυτοανακηρύσσονται υποψήφιοι βουλευτές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μετέφερε μάλιστα, μέσω των κύκλων του, πως δεν θα ανεχθεί τέτοιες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει συμφωνία με το κόμμα. 

Πριν λίγες ημέρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε χαιρετίσει στην κοπή της πίτας του τον διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Πρώτο Θέμα» σχολιάζοντας πως ο «Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίνει τους δικούς του αγώνες». 

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο κ. Μπογδάνος δεν είχε αποκλείσει την υποψηφιότητά του αλλά η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να μην συνεργαστεί μαζί του. 

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν είναι θέμα συζήτησης αν καλώς πράττει η ΝΔ και δεν ανέχεται συμπεριφορές σαν αυτή του Μπογδάνου. Όποιος έχει φασιστικές λογικές, αντιλήψεις και πρακτικές, μπορεί άνετα να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.