Σκληρή ανακοίνωση κατά Πανούση από την κυβέρνηση

Σκληρή ανακοίνωση κατά Πανούση από την κυβέρνηση Facebook Twitter
4

"Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ' αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης." απαντά απόψε η κυβέρνηση δια της εκπροσώπου της Όλγα Γεροβασίλη. 


Σε αιχμηρό τόνο συνεχίζει η ανακοίνωση καθώς αναφέρει: "Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται."


"Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης." σημειώνει η κα Γεροβασίλη ολοκληρώνοντας.

Υπενθυμίζεται πως η νέα αυτή απάντηση από το κυβερνητικό στρατόπεδο έρχεται λίγη μόνο ώρα αφότου νέες αποκαλύψεις είδαν το φως τησ δημοσιότητας.

Όπως προκύπτει από τις συνομιλίες, που αποκάλυψε απόψε το Μega , στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με ηγετικό μέλος των "Πυρήνων της Φωτιάς" που έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στις φυλακές, δίνοντάς του υποσχέσεις:
Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα
Μέλος Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνατε ακόμα.

Σε άλλη συνομιλία που γίνεται μετά από μερικές ημέρες, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον καταδικασμένο για τρομοκρατία επικαλείται ως "εμπόδιο" τον "υπερυπουργό", μια σαφή αναφορά στον Γιάννη Πανούση:
Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχει και ο "υπερυπουργός", και αυτός δεν είναι δικός μας
Μέλος Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε που του είχαμε βάλει τη βόμβα...

Σε άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των "Πυρήνων της Φωτιάς" λέει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:
Μέλος Πυρήνων: Μας κοροϊδέψατε ρε! Τί ήταν αυτό που κάνατε; Ηταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!
Πρόκειται για μέρος από συνομιλίες που υπάρχουν σε απόρρητα ενημερωτικά δελτία του περασμένου Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM
Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Tι πιο αυτονοητο! Οποιος εχει στοιχεια να απευθυνθει στην δικαιοσυνη διαφορετικα θα μιλαμε για λασπη στον ανεμιστηρα. Οντως ειναι υποπτη η καθυστερηση και η χρονικη στιγμη που διαλεξε ο Πανουσης να μιλησει. Και μαλιστα υποπτο ΠΟΥ διαλεξε να τα πει. Συγχρονως ερχεται το ΜΕΓΚΑ με "αποκαλυψεις" ! ΣΚΑΙ,Πρωτο Θεμα ...μονο στο ΟΛΑ δεν πηγε ακομα να μας πει και το ανεκδοτο στο τελος.
Προσωπικα, οσο και εαν δεν εκτιμω τιποτα απο τον Συριζαδεν θεωρω οτι συγγενευει με την τρομοκρατια απλα ολες οι παραταξεις τελικα εχουν τους ανοητους Μπαλτακους τους!!Ο Μπ. μιλουσε με τα φασισταρια ή με ο,τι τελος παντων θεωρουσε ο ανοητος οτι συγγενευει με την δεξια, και καποιοι ανοητοι από τον Συριζα συνομιλουν με ο,τι θεωρουν οτι εχει σχεση με την αριστερά.Κατα τα αλλα ο Συριζα "παλιωσε" πολυ γρήγορα.Απελπιστικα γρηγορα... τοσο γρηγορα που ο,τι εφτυνε ή καταδίκαζε το εχει ήδη λουστει!
Ο Πανούσης όταν ήταν στο υπουργείο τα έλεγε, όχι τόσο άμεσα αλλά περισσότερο αφήνοντας αιχμές. Θεωρώ ότι ο Τσίπρας του είχε ζητήσει τότε να μην μιλάει, μάλλον για να μην σαμποτάρει την στροφή του Σύριζα στη δεξιά.