Σκληρή ανακοίνωση κατά Πανούση από την κυβέρνηση

Σκληρή ανακοίνωση κατά Πανούση από την κυβέρνηση Facebook Twitter
4

"Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ' αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης." απαντά απόψε η κυβέρνηση δια της εκπροσώπου της Όλγα Γεροβασίλη. 


Σε αιχμηρό τόνο συνεχίζει η ανακοίνωση καθώς αναφέρει: "Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται."


"Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης." σημειώνει η κα Γεροβασίλη ολοκληρώνοντας.

Υπενθυμίζεται πως η νέα αυτή απάντηση από το κυβερνητικό στρατόπεδο έρχεται λίγη μόνο ώρα αφότου νέες αποκαλύψεις είδαν το φως τησ δημοσιότητας.

Όπως προκύπτει από τις συνομιλίες, που αποκάλυψε απόψε το Μega , στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με ηγετικό μέλος των "Πυρήνων της Φωτιάς" που έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στις φυλακές, δίνοντάς του υποσχέσεις:
Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα
Μέλος Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνατε ακόμα.

Σε άλλη συνομιλία που γίνεται μετά από μερικές ημέρες, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον καταδικασμένο για τρομοκρατία επικαλείται ως "εμπόδιο" τον "υπερυπουργό", μια σαφή αναφορά στον Γιάννη Πανούση:
Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχει και ο "υπερυπουργός", και αυτός δεν είναι δικός μας
Μέλος Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε που του είχαμε βάλει τη βόμβα...

Σε άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των "Πυρήνων της Φωτιάς" λέει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:
Μέλος Πυρήνων: Μας κοροϊδέψατε ρε! Τί ήταν αυτό που κάνατε; Ηταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!
Πρόκειται για μέρος από συνομιλίες που υπάρχουν σε απόρρητα ενημερωτικά δελτία του περασμένου Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

3 σχόλια
Tι πιο αυτονοητο! Οποιος εχει στοιχεια να απευθυνθει στην δικαιοσυνη διαφορετικα θα μιλαμε για λασπη στον ανεμιστηρα. Οντως ειναι υποπτη η καθυστερηση και η χρονικη στιγμη που διαλεξε ο Πανουσης να μιλησει. Και μαλιστα υποπτο ΠΟΥ διαλεξε να τα πει. Συγχρονως ερχεται το ΜΕΓΚΑ με "αποκαλυψεις" ! ΣΚΑΙ,Πρωτο Θεμα ...μονο στο ΟΛΑ δεν πηγε ακομα να μας πει και το ανεκδοτο στο τελος.
Προσωπικα, οσο και εαν δεν εκτιμω τιποτα απο τον Συριζαδεν θεωρω οτι συγγενευει με την τρομοκρατια απλα ολες οι παραταξεις τελικα εχουν τους ανοητους Μπαλτακους τους!!Ο Μπ. μιλουσε με τα φασισταρια ή με ο,τι τελος παντων θεωρουσε ο ανοητος οτι συγγενευει με την δεξια, και καποιοι ανοητοι από τον Συριζα συνομιλουν με ο,τι θεωρουν οτι εχει σχεση με την αριστερά.Κατα τα αλλα ο Συριζα "παλιωσε" πολυ γρήγορα.Απελπιστικα γρηγορα... τοσο γρηγορα που ο,τι εφτυνε ή καταδίκαζε το εχει ήδη λουστει!
Ο Πανούσης όταν ήταν στο υπουργείο τα έλεγε, όχι τόσο άμεσα αλλά περισσότερο αφήνοντας αιχμές. Θεωρώ ότι ο Τσίπρας του είχε ζητήσει τότε να μην μιλάει, μάλλον για να μην σαμποτάρει την στροφή του Σύριζα στη δεξιά.