Σκηνές απείρου κάλλους με τη Μεγαλοοικονόμου: «Μόνο ο Τσίπρας λεβέντης, οι άλλοι κουραμπιέδες»

Σκηνές απείρου κάλλους με τη Μεγαλοοικονόμου: «Μόνο ο Τσίπρας λεβέντης, οι άλλοι κουραμπιέδες» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
6

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο τηλεοπτικό πλατό το ΣΚΑΪ με πρωταγωνίστρια τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου δήλωσε πως θέλει να ξεμπροστιάσει τον Βασίλη Λεβέντη, με το κόμμα του οποίου είχε εκλεγεί, ενώ χαρακτήρισε ως τσίρκο το «Κίνημα Αλλαγής». 

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, είχε καλέσει τη Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου να παραδώσει την έδρα καθώς «αποκτήθηκε με δικούς του αγώνες». 

«Πάρτε τον κ. Λεβέντη να βγει τώρα»

«Θα παραδώσω την έδρα μου, αλλά να βγει ο κ. Λεβέντης να πει ότι μου έλεγε να μην την παραδώσω γιατί πίσω μου ήταν ο κ. Καλλιάνος», είπε.

«Πάρτε τον κ. Λεβέντη να βγει τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. 

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου δεν επιτέθηκε όμως μόνο στο πρώην κόμμα της. 

 

«Κι εσείς θέατρο είστε»

Στη συνέχεια της συζήτησης τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, εκπροσωπώντας το ΚΙΝΑΛ, ο οποίος μίλησε για κυβέρνηση «της γκαζόζας» και για «θίασο».

Τότε, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου διέκοψε και είπε: «Κι εσείς θέατρο είστε! Στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση και το ΠΑΣΟΚ. Κι εσείς θέατρο είστε και λυπάμαι».

«Θα μιλήσω όσο θέλω», είπε όταν ο παρουσιαστής την κάλεσε να σταματήσει να διακόπτει τον κ. Γρηγοράκο.

Η ένταση μεταφέρθηκε ανάμεσα στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου, που καθόταν δίπλα της, τον οποίο χαρακτήρισε «γυρολόγο».

Με τη σειρά του την χαρακτήρισε «γραφική» και «γελοία». «Γελοίος είσαι εσύ», ανταπάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον παρουσιαστή να διακόπτει άρον άρον για διάλειμμα. 

 

«Κουραμπιέδες»

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα οι θέσεις στο πάνελ είχαν αναδιαταχθεί.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου είχε παραμείνει στη θέση της και ο κ. Οικονόμου είχε μεταφερθεί στην άλλη άκρη του τραπεζιού. 

Λίγα δευτερόλεπτα μετά η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου διέκοψε πάλι. «Ο Τσίπρας είναι ο καλύτερος ηγέτης. Θα τα ψηφίσω όλα.»

Παράλληλα ισχυρίστηκε πως δεν την είχε ενημερώσει κανένας πως θα βρίσκεται σε πάνελ και πως νόμιζε ότι θα τοποθετηθεί μόνο εκείνη στην εκπομπή. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες!», ανέφερε η κυρία Μεγαλοοικονόμου και αποχώρησε από το στούντιο. 

 
Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM