ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Σίγουρος για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελλάδα ο Ζάεφ

Σίγουρος για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελλάδα ο Ζάεφ Facebook Twitter
EPA
0

Σίγουρος πως η Ελλάδα θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίστηκε ο Ζόραν Ζάεφ. 

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «μέσα στις επόμενες ημέρες, μαζί με την φίλη μας, την Ελλάδα, θα απορρίψουμε την απομόνωση και τις παρανοήσεις και θα επικυρώσουμε την ιστορική συμφωνία».

Η δήλωση αυτή, σε συνέντευξη Τύπου,  έγινε μετά την επικύρωση από το κοινοβούλιο της πΓΔΜ των απαιτούμενων συνταγματικών τροποποιήσεων, που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών με την Ελλάδα. 

Ο κ. Ζάεφ πρόσθεσε πως οι τροπολογίες του νέου συντάγματος θα δημοσιευθούν σήμερα στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. 

Χθες το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο κ. Ζάεφ δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τον συνεχάρη για τη συνταγματική αναθεώρηση. 

Με πληροφορίες από MIA, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM