Ραχήλ Μακρή: «Όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση»

Ραχήλ Μακρή: «Όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση» Facebook Twitter
19

«Ολοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση» σχολίασε με ύφος, στην πρωινή εκπομπή της Αννας Μπουσδούκου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

 Η δήλωσή της αυτή ενόχλησε την παρουσιάστρια η οποία της ζήτησε να αιτιολογήσει όσα λέει και να καταθέσει αποδείξεις.

Η Ραχήλ Μακρή ανέβασε τους τόνους λέγοντας στην κυρία Μπουσδούκου πως αν θίχτηκε σημαίνει πως είναι και αυτή υπάλληλος των κυβερνήσεων.

Η κόντρα συνεχίστηκε για λίγα λεπτά...

H ΕΣΗΕΑ με αφορμή το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω σκληρή ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην κα Μακρή:

Μετά τις αγωγές και τις μηνύσεις, που οδήγησαν δημοσιογράφους στα αστυνομικά τμήματα, η κυρία Ραχήλ Μακρή προχώρησε σήμερα σε νέα αήθη επίθεση συνολικά κατά του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας, επισημαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως «όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση». Η βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, η οποία έχει συνεχή παρουσία στα τηλεοπτικά κανάλια και στα ραδιόφωνα, εξήγησε, μάλιστα, πως όλοι οι δημοσιογράφοι είναι υπάλληλοι και πως αυτό έχει αποδειχτεί γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, «πληρώνεστε από επιχειρηματίες».


Η ΕΣΗΕΑ καλεί την κυρία Μακρή να αποδείξει άμεσα τα λεγόμενα της, αλλιώς θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κοινός συκοφάντης. Ο δημοσιογραφικός κλάδος δεν θα ανεχτεί προσβολές και σπίλωση της τιμής του και μάλιστα από μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ασυλία τους.


Οι δημοσιογράφοι της χώρας θα συνεχίσουν να κάνουν σωστά και ευσυνείδητα τη δουλειά τους και δεν θα δεχθούν ύβρεις και προσβολές που στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ