Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
4

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με αφορμή την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα διαβουλεύσεις ανάμεσα στα κόμματα, για τον προγραμματισμό της επικείμενης κοινοβουλευτικής μάχης και αν καταλήξουν σε συμφωνία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει η συζήτηση και νωρίτερα από τις προθεσμίες, που θέτει ο Κανονισμός της Βουλής.

Σε κάθε περίπτωση οι διατάξεις του Κανονισμού δίνουν περιθώριο 48 ωρών προκειμένου όλες οι πλευρές να προετοιμαστούν.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ε είδε ο Αλέξης ότι το θέμα της ΕΡΤ πουλάει (πριν 5 μήνες με το κλείσιμο της ΕΡΤ η ΝΔ είχε χάσει ποσοστά) και λέει τώρα ειναι η καλύτερη ευκαιρία για να την ρίξουμε. Θα μαζέψουμε και τις ψήφους τον υπαλλήλων της ΕΡΤ και μια χαρά. Τόσα και τόσα έχουν γίνει εδώ και 15 μήνες και ο Αλέξης ένιωσε πως τώρα με την αναγκαστική απομάκρυνση των υπαλλήλων της ΕΡΤ απο το ραδιομεγαρο απυλειτε η δημοκρατία. Δεν θα σχολιάσω και τις δηλώσεις Λαφαζανη ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση η ΕΡΤ θα ξανανοίξει με όλους τους υπαλλήλους της. Πιο λαικιςμος πεθάνεις....