ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
4

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με αφορμή την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα διαβουλεύσεις ανάμεσα στα κόμματα, για τον προγραμματισμό της επικείμενης κοινοβουλευτικής μάχης και αν καταλήξουν σε συμφωνία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει η συζήτηση και νωρίτερα από τις προθεσμίες, που θέτει ο Κανονισμός της Βουλής.

Σε κάθε περίπτωση οι διατάξεις του Κανονισμού δίνουν περιθώριο 48 ωρών προκειμένου όλες οι πλευρές να προετοιμαστούν.

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ε είδε ο Αλέξης ότι το θέμα της ΕΡΤ πουλάει (πριν 5 μήνες με το κλείσιμο της ΕΡΤ η ΝΔ είχε χάσει ποσοστά) και λέει τώρα ειναι η καλύτερη ευκαιρία για να την ρίξουμε. Θα μαζέψουμε και τις ψήφους τον υπαλλήλων της ΕΡΤ και μια χαρά. Τόσα και τόσα έχουν γίνει εδώ και 15 μήνες και ο Αλέξης ένιωσε πως τώρα με την αναγκαστική απομάκρυνση των υπαλλήλων της ΕΡΤ απο το ραδιομεγαρο απυλειτε η δημοκρατία. Δεν θα σχολιάσω και τις δηλώσεις Λαφαζανη ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση η ΕΡΤ θα ξανανοίξει με όλους τους υπαλλήλους της. Πιο λαικιςμος πεθάνεις....