Πρόταση δυσπιστίας: «Σας κάνουμε όλα τα χατήρια και καλομάθατε» είπε ο Τασούλας στην Κωνσταντοπούλου

Πρόταση δυσπιστίας: «Σας κάνουμε όλα τα χατήρια και καλομάθατε» είπε ο Τασούλας στην Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi, αρχείου
0

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα και της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις παραιτήσεις των Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου, στο περιθώριο των ομιλιών των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη και το κράτος δικαίου.

Αφότου κατέβηκε από το βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προτού ανακοινωθεί ότι ακολουθεί η ομιλία του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, ο ΠτΒ ενημέρωσε ότι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης του ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, καθώς τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης όσο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχαν αναφερθεί στο πρόσωπό του.

«Δεν το δέχθηκα και γιατί παραδοσιακά σε αυτή τη φάση της συνεδριάσεως ομιλούν μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί, με την αντίστροφη σειρά της εκλογικής δύναμης αλλά και γιατί έκρινα ότι δεν συντρέχει αυτός ο λόγος», είπε ο ΠτΒ. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου ακούστηκε να φωνάζει από το έδρανό της «παραιτήθηκαν δύο υπουργοί δεν θα το ανακοινώσετε στη Βουλή;».

«Παρακαλώ, ησυχία, ησυχία, ησυχία! Σας έχουμε καλομάθει, σας κάνουμε όλα τα χατίρια και νομίζετε θα μας λέτε τι να κάνουμε. Ελάτε, ελάτε, εντάξει. Καλόμαθε», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM