ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Παρασκευόπουλος - «Προσπάθεια κατασυκοφάντησης με αφορμή το ΚΕΘΕΑ»

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Παρασκευόπουλος - «Προσπάθεια κατασυκοφάντησης με αφορμή το ΚΕΘΕΑ» Facebook Twitter
EPA
1

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει με δήλωσή του, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, κάνοντας λόγο για «προσπάθεια κατασυκοφάντησης του προσώπου μου, τώρα με νέα αφορμή το ΚΕΘΕΑ».


«Ένας νόμος που μείωσε την εγκληματικότητα σε βαριά κακουργήματα και βελτίωσε τις συνθήκες στις ελληνικές φυλακές, ο οποίος αφορούσε το σύνολο των κρατουμένων της χώρας, αναφέρεται από τους συκοφάντες σαν να ευνοούσε μόνο μια ειδική κατηγορία κρατουμένων», αναφέρει ο κ. Παρασκευόπουλος στη δήλωσή του, με τίτλο: «Αθλιότητες χυδαίων συκοφαντών».

Σημειώνει πως το ΚΕΘΕΑ, «ένας οργανισμός με πολύχρονο, πανελλήνια και παγκόσμια αναγνωρισμένο έργο, σπιλώνεται εξαιτίας των προβλημάτων μιας μόνο από τις 110 μονάδες του». Προσθέτει ότι «τα Διοικητικά Συμβούλια του ΚΕΘΕΑ, απαρτιζόμενα από προσωπικότητες που τιμά η χώρα, ακυρώνονται συλλήβδην και γίνεται λόγος για εναλλαγή κατά τα τελευταία 15 χρόνια δύο προσώπων», διευκρινίζοντας πως σε ό,τι τον αφορά, η τελευταία του προεδρική θητεία είχε λήξει το 2005.

«Μόνη μου λύση είναι πλέον η προσφυγή στη Δικαιοσύνη», καταλήγει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
1

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"Ένας νόμος που ..... βελτίωσε τις συνθήκες στις ελληνικές φυλακές"Κε Παρασκευόπουλε, ακόμα πιο αποτελεσματικός για την βελτίωση των συνθηκών στις φυλακές, θα ήταν ένας νόμος που θα τους έβγαζε ΟΛΟΥΣ έξω. Οι συνθήκες στις φυλακές θα άγγιζαν το τέλειο όσον αφορά την έλλειψη βίας μεταξύ των κρατουμένων(?), την υγιεινή κτλπ.Κρίμα που δεν προλάβατε να το εφαρμόσετε.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ