Προανακριτική για Παππά: Νέα αναβολή της εξέτασης Καλογρίτσα λόγω κορωνοϊού

Προανακριτική για Παππά: Νέα αναβολή της εξέτασης Καλογρίτσα λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νέα αναβολή φαίνεται να έλαβε η εξέταση του Χρήστου Καλογρίτσα από τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλή, η οποία έρευνα τους χειρισμούς του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Ο κ. Καλογρίτσας φέρεται πως ενημέρωσε το προεδρείο της επιτροπής ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα με λοίμωξη covid-19 και έχει τεθεί σε υποχρεωτική καραντίνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» διαβίβασε και τη σχετική βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η οποία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται από τις 30.4.2021 σε καθεστώς καραντίνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, ο κ. Καλογρίτσας εξέφρασε την επιθυμία του να προσέλθει κανονικά στην αυριανή συνεδρίαση. Ωστόσο, η συγκεκριμένη διαδικασία απορρίφθηκε καθώς δεν προβλέπεται από το σχετικό θεσμικό και υγειονομικό πλαίσιο.

Ως εκ τούτου, η εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη κατά σειρά αναβολή που παίρνει, καθώς την πρώτη φορά είχε ενημερώσει την Επιτροπή ότι αναρρώνει από πρόσφατο εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού, αποστέλλοντας σχετική ιατρική γνωμάτευση, που είχαν ζητήσει βουλευτές της συμπολίτευσης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ