Προανακριτική για Παππά: Νέα αναβολή της εξέτασης Καλογρίτσα λόγω κορωνοϊού

Προανακριτική για Παππά: Νέα αναβολή της εξέτασης Καλογρίτσα λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νέα αναβολή φαίνεται να έλαβε η εξέταση του Χρήστου Καλογρίτσα από τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλή, η οποία έρευνα τους χειρισμούς του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Ο κ. Καλογρίτσας φέρεται πως ενημέρωσε το προεδρείο της επιτροπής ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα με λοίμωξη covid-19 και έχει τεθεί σε υποχρεωτική καραντίνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» διαβίβασε και τη σχετική βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η οποία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται από τις 30.4.2021 σε καθεστώς καραντίνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, ο κ. Καλογρίτσας εξέφρασε την επιθυμία του να προσέλθει κανονικά στην αυριανή συνεδρίαση. Ωστόσο, η συγκεκριμένη διαδικασία απορρίφθηκε καθώς δεν προβλέπεται από το σχετικό θεσμικό και υγειονομικό πλαίσιο.

Ως εκ τούτου, η εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη κατά σειρά αναβολή που παίρνει, καθώς την πρώτη φορά είχε ενημερώσει την Επιτροπή ότι αναρρώνει από πρόσφατο εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού, αποστέλλοντας σχετική ιατρική γνωμάτευση, που είχαν ζητήσει βουλευτές της συμπολίτευσης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ